Jak już wspomniałem wyżej mam pare problemów z Vistą i potrzebuję pomocy a dokładnie z programami nie moge paru znaleść takich by podchodziły pod Viste :/
a dokładnie to potrzeba mi :
Player do odtwarzania filmów z napisami np. subedit player lub all player one nie chodza nawet vplayer i bestplayer nie chodzi jaki chodzi ??
Potem potrzebne mi są też kodeki do Visty mam K-lite noa le w niektórych filmach obraz jest do góry nogami hehe I nie wiem co z tym zrobić
Skype jakie podchodzi pod Viste ?
Oraz mam problem z mikrofonem nie chodzi we Viscie, tak propo gdzie jest tu jakiś rejstrator dźwięku ??
Oraz gdzie się wyłącza jakieś UCA czy cos takiego, bo słyszałem ze przez to dożo prograwów Vista blokuje :/
Może mi ktoś pomóc będe bardzo wdzięczny .... Dziękuje z góry
//Aman: Zmień nazwe tematu na odpowiednią i przez napisaniem posta przeczytaj najpierw regulamin.
Jaki program do odtwarzania filmów ?
Rozpoczęty przez
tomasoo
, 06 06 2007 19:43
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 06 2007 - 19:43
Napisano 30 07 2007 - 13:45
Player do odtwarzania filmów z napisami : SMPLAYER dział BDB
Potem potrzebne mi są też kodeki do Visty : vistacodecs_437.exe i wszystko u mnie działa
Teraz ja proszę o pomoc. Mam już dość Visty, ale nie będę jej zmieniał. Poszukuję więc działających programów takich jak:
do nagrywania DVD/CD - mam deepburner i nie mogę nagrać dvd, nero niby działa, ale ciągle ostrzega przed niezgodnością
jakiegoś firewalla i antyvirusa pod Vistę bo zapora systemowa jest może i dobra ale wiele programów mimo zezwoleń nie działa, no i ciągłe pytania i zapytania o kontynuowanie to poprostu jakaś paranoja!!
THX
Potem potrzebne mi są też kodeki do Visty : vistacodecs_437.exe i wszystko u mnie działa
Teraz ja proszę o pomoc. Mam już dość Visty, ale nie będę jej zmieniał. Poszukuję więc działających programów takich jak:
do nagrywania DVD/CD - mam deepburner i nie mogę nagrać dvd, nero niby działa, ale ciągle ostrzega przed niezgodnością
jakiegoś firewalla i antyvirusa pod Vistę bo zapora systemowa jest może i dobra ale wiele programów mimo zezwoleń nie działa, no i ciągłe pytania i zapytania o kontynuowanie to poprostu jakaś paranoja!!
THX
Napisano 03 08 2007 - 17:52
do filmow wystarczy klmcodec103 media pleyer clasik czyta wszystko x64 x32
czyszczenie i optymalizacja JV16 strona producenta 30dni free x64 x32
antywirus aVast home strona producenta darmowy do domowego zastosowania x64 x32
rozpakowywanie Filzip darmowy strona producenta x64 x32
do emulaci deamon po wstawieni w kwarantane 2 plków avastwem x64 x32
do podgladu sprzeti cpu-z-140 64x32
czyszczenie i optymalizacja JV16 strona producenta 30dni free x64 x32
antywirus aVast home strona producenta darmowy do domowego zastosowania x64 x32
rozpakowywanie Filzip darmowy strona producenta x64 x32
do emulaci deamon po wstawieni w kwarantane 2 plków avastwem x64 x32