Jak wyłączyć HP Support Information
Rozpoczęty przez
fiveok
, 23 01 2008 21:33
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 01 2008 - 21:33
jeżeli wciskam prawy Alt+S to mi się wyswietla HP Support Information czyli wszystkie numery związane z komputerem, a jak wiadomo pod tym skrutem klawiaturowym kryje się jedna z polskich liter
, tak więc moje pytanie brzmi, może ktos wie jak to wyłączyc? Z gory dzięki za pomoc, moj komp to compaq presario, kupiony w UK, Windows Vista Home Premium.
Napisano 25 01 2008 - 09:44
ale litere Ś pisze sie przez nacisniecie przyciskow CTRL+ALT+S = Ś a jak chcesz duze to jeszcze z SHIFT'em trzymasz
Napisano 26 01 2008 - 00:42
jak ctr ?? ;/ ;/
Napisano 26 01 2008 - 00:52
próbowałem odgadnąć co kryje się pod twoją tajemniczą wypowiedzią, ale mi się nie udałojak ctr ?? ;/ ;/
Napisano 26 01 2008 - 11:44
no w sumie to zalezy jak komu wygodniej pisac bo mozna "ś" napisac tylko przez nacisniecie prawego ALT + s, albo lewego ALT+ CTRL+ s -- tak u mnie jest bynajmiej ja z przyzwyczajenia pisze ta druga opcje
Napisano 26 01 2008 - 20:22
niestety niezależnie ktory alt wciskam i czy jest on z CTRL czy nie mam to samo czyli HP Support Information, pisałem na czacie z obsługą techniczną HP i powiedzieli mi ze moze byc wcisniety przycisk CTRL i zebym sprubował podłączyć inną klawiatórę, no i podłączylem, i niestety jest to samo, a co ciekawe kolega ma taki sam komp i jemu tez to sie wyswietla czyli nie wchodzi w grę opcja że cos namieszałem, czekam na dalsze podpowiedzi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych