Od dłuższego czasu mam problemy z komputerem. Jakiś czas temu zainstalowałam sobie na nowo system i na początku wszystko było w porządku. Od kilku dni jednak po uruchomieniu komputera okazuje się, że zniknęły wszystkie moje skróty z pulpitu, zmieniła się tapeta na tę zwykłą z Windowsa, zniknęły ikonki z pasku zadań, pokasowały się ustawienia, czyli zupełnie tak jakbym zrobiła formata i na nowo zainstalowała system. Dodam, że ostatnio mam również problem z wyłączeniem komputera, bo sprzęt zawiesza się po kliknięciu na "wyłącz komputer". Sprawdzałam programem NOD32 czy nie mam wirusów i żadnych nie było.
Co jakiś czas, mniej więcej raz na dwa miesiące zdarza się tak, że włączam komputer, Windows zaczyna się ładować i w trakcie tej czynności na chwilę wyskakuje niebieski ekran, po czym komputer sam się resetuje i tak w kółko. Nie da się włączyć w trybie awaryjnym. Zdarzyło się tk już sześć razy. W takich sytuacjach w akcie desperacji formatuję komputer. O tej drugiej sprawie piszę, bo może ma jakiś związek z pierwsza, niestety nie znam się na tym. Z góry dziękuję za wszelką pomoc
procesor - Intel Caleron 1.00 GHz
256 MB RAM
zasilacz 350W
link do temperatur
(obrazka się nie da wkleić bo wyskakuje błąd)
Izyria

Moja zawartość
Nie podano