Skocz do zawartości

Zdjęcie

Internet

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ...::::MATAX::::...

...::::MATAX::::...

Początkujący

• 22 postów

Napisano 22 12 2007 - 20:39

Witam. Mam zamiar sformatować kompa, ale nie jestem pewien czy po instalacj Windows będę umiał zainstalować sieć. może mi ktoś wytłumaczyć cz po instalacj systemu Windows trzeba coś konfigurować czy włożyć wtyczkę LAN do do gniazda LAN w komputerze. Mam ruter a internet jest rajdowy. Czekam na odpowiedzi. POZDRAWIAM!Dołączona grafika

• 0

#2 lolekXx

lolekXx

Nowy

• 4 postów

Napisano 23 12 2007 - 16:28

Rajdowy internet, ciekawe co to oO to znaczy że smiga 10x szybciej ?;) Teraz na serio, bedzie działało bo jak domniemam Twoj router bedzie mial automatyczne przydzielenie adresu IP, bramy itd... Takze do dziela ;) pozdrawiam

• 0

#3 ...::::MATAX::::...

Początkujący

• 22 postów

Napisano 23 12 2007 - 19:13

O IP się nie martwię. Ale czy Komp wykryje że mam wtyczkę w lanie i czy będę musiał wchodzić w nowe połączenie sieciowe. ;)
  • 0

#4 ...::::MATAX::::...

Początkujący

• 22 postów

Napisano 26 12 2007 - 12:25

proszę pomóżcie mi. czekam na odpowiedzi.
  • 0

#5 Ania06

Ania06

Stały użytkownik

• 340 postów

Napisano 06 01 2008 - 13:56

Tak bedziesz musiał wchodzic jeszcze raz w połączenie sieciowe i se to wszystko ustawiał na nowo. Wiem, bo mój kolega ma radiówke i właśnie formatke strzelił i nie wiedział co z tym netem. No i mu to zrobiłam.Trezbyło wszystko robic na nowo.
  • 0

#6 ...::::MATAX::::...

Początkujący

• 22 postów

Napisano 22 01 2008 - 16:06

Już formatowałem kompa. Jakieś 2 tygodnie temu. I poprostu włożyłem wtyczkę do lanu. I system automatycznie ustawił mi IP.
I jest w porządku. ;)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych