Witam.
Mam taki problem a mianowice posiadalem razem z nowym lapem windows Vista, zgralem na plytki obraz z eRecovery oraz sterowniki. Sformatowalem partycje systemowa i zainstalowalem windows xp. Na windows XP jednak nie dzialal mi net i pare innych rzeczy. Postanowilem wroic do Visty. I tu jest juz problem. Wrzucam plytke z vista z erocevery, kopiuje sie na koncu napisane bylo ze przywracanie systemu powiodlo sie. Klikam ok system sie restartuje, lecz przy bootowaniu OS (czyli systemu) widać tylko czarny ekran (z migającym punktem, ale brak jest ścieżki poleceń)...
o co moze chodzic?
prosze o pomoc:(
Instalacja Visty z eRecovery...acer problem :(
Rozpoczęty przez
roofiii
, 21 09 2008 21:48
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 09 2008 - 21:48
Napisano 21 09 2008 - 22:00
moze jak instalowałeś XP zminiełś system plików na FAT32
Napisano 21 09 2008 - 22:39
nie byl NTFS
Napisano 21 09 2008 - 22:42
Może płyty CD masz kiepskiej jakości.
spróbuj ponownej instalacji Visty.
spróbuj ponownej instalacji Visty.
Napisano 21 09 2008 - 22:50
ale jak mam instalowac viste skoro ona znajduje sie na ukrytej partycji ???
Napisano 22 09 2008 - 22:18
Witam. Ma laptop Fujitsu Siemens Amilo LI 2727 z systemem Windows Vista Home Basic i chciałabym na nowo zainstalowac system , ale niestety przy laptopie nie było płyty z systemem i powiedziano mi w sklepie że system jest na dysku ale ja nie umiem go znaleźć. Bardzo proszę , jesli ktoś wie o podpowiedź jak znaleźć tem system . Szukałam informacji na stronie producenta ale niestety nie znalazłam tam odpowiedzi. Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych