Skocz do zawartości

Zdjęcie

IRDA

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 filipus05

filipus05

Nowy

• 2 postów

Napisano 08 11 2008 - 23:08

Witam. mam problem z wbudowana irda w laptopie. poprostu nie dziala. nie chce sie polaczyc z komorka. wydaje mi sie ze jest to problem ze strownikiem ktorego niemam. nie mam pojecia jaki sterownik sciagnac. nic nie bylo dolaczone do laptopa, choc byl on kupiony nowy w sklepie. mam system win vista home basic (32 bitowy). laptop fiutsu siemens amilo. czy ktos mi pomoze :)? a drugi problem, w sumie porada, potrzebuje jakiegos bezplatnego programu bym mogl widziec obrazx z wbudowanej kamerki internetowej. dziekuje z gory :)

• 0

#2 sw29l

sw29l

Charlie Don't Surf !

• 1 958 postów

Napisano 08 11 2008 - 23:37

na fujitsu BT i IRDA wlacza sie manualnie czyli klawisz (Fn+ przycisk np IR/BT)

• 0

#3 Macsch15

Macsch15

Profesjonalista

• 3 705 postów

Napisano 08 11 2008 - 23:41

Sprawa IRDA
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Ir...+Google&lr=
Sprawa Kamery
http://programy.pctips.pl/kategoria/pc_92/...nternetowe.html
  • 0

#4 filipus05

filipus05

Nowy

• 2 postów

Napisano 09 11 2008 - 00:13

no tak, masz racje. kamerka tak sie wlącza, dziala bo widze to w skype, ale chodzi mi o jakis program bym mogl widziec obraz normalnie na komputerze. Irde wlacza sie u mnie specjalnym guzikiem, zapal sie kontrolka ze jest wlączona, ale nie moze polączyc sie laptop z komórką

dzieki za odp, juz sprawdzam :)

sprawdziłem, powiem tak: program do kamerki działa :) dzięki bardzo, troche zamula ale juz mniejsza o to. jezeli chodzi i irde, to sciagałem i instalowałem wiele programów teraz i żaden nie pomógł, nic nie dały te programy.

pomożesz jeszcze :)??
  • 0

#5 Macsch15

Macsch15

Profesjonalista

• 3 705 postów

Napisano 09 11 2008 - 01:27

Bez jakiejkolwiek nazwy nie dobierzesz odpowiednich sterów
Sprawdź, jak to urządzenie widzi Everest, powinien sobie poradzić z odczytaniem nazwy producenta

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych