Chciałbym zeby ktoś pomógł mi dokonać wyboru.
Mam zamiar kupić którąś z tych gier ale nie wiem która lepsza bo obie zbierająwysokie notki.
Która wg was jest lepsza, ciekawsza, jakie mają plusy i minusy w porównaniu z konkurentem.
Hitman vs Splinter cell
Rozpoczęty przez
radosz0
, 22 09 2007 23:48
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 09 2007 - 23:48
Napisano 25 09 2007 - 12:56
Powiem ci jedno Bierz: Splinter cell
A sam się przekonasz jaka to dobra gra
A sam się przekonasz jaka to dobra gra
Napisano 18 10 2007 - 16:21
Nie wiem czy już wziąłeś ale obydwie są na prawdę spoko.
Splinter Cell:
+grafika
+przesłuchiwanie gości
+fajnie się kopie kolesi w plecy
+chowanie się
+gwizdanie
+kamerka usypiająca, pocisk paralizujący.
-wejdziesz na drogę gościowi, od razu strzela zamiast np. RĘCE DO GÓRY!
Hitman:
+ulepszanie broni
+zachowanie ludzi
+chowanie ciał
+przebieranki
-a dlaczego nie można bić rękoma?
-gość cie widzi, wyciągasz broń i on to widzi, zabijasz w ciągu 0,5 sekundy od wyciągnięcia jej a on już zdążył poinformować ochronę o twoim stroju i wyglądzie i jesteś łapany. Fee.
Ja wziąłem splinter cell...ale chaos theory bo double agent nie przypadł mi do gustu.
Ale jednak Hitman ma w sobie to coś, że chce się grać i grać.
A splinter cell raczej dłuższy, i ta grafa
Splinter Cell:
+grafika
+przesłuchiwanie gości
+fajnie się kopie kolesi w plecy
+chowanie się
+gwizdanie
+kamerka usypiająca, pocisk paralizujący.
-wejdziesz na drogę gościowi, od razu strzela zamiast np. RĘCE DO GÓRY!
Hitman:
+ulepszanie broni
+zachowanie ludzi
+chowanie ciał
+przebieranki
-a dlaczego nie można bić rękoma?
-gość cie widzi, wyciągasz broń i on to widzi, zabijasz w ciągu 0,5 sekundy od wyciągnięcia jej a on już zdążył poinformować ochronę o twoim stroju i wyglądzie i jesteś łapany. Fee.
Ja wziąłem splinter cell...ale chaos theory bo double agent nie przypadł mi do gustu.
Ale jednak Hitman ma w sobie to coś, że chce się grać i grać.
A splinter cell raczej dłuższy, i ta grafa
Napisano 21 10 2007 - 13:17
Aktualnie gram w Hitman'a Blood Money i jezeli podoba Ci się Ciche zabijanie, skradanie się za wrogiem i duszenie go linką lub zabicie go szybkim Ciosem z noża ( nóż - krwawa, szybka śmierć i nie zawsze cicha, linka - Cicha, skuteczna bez krwawa śmierć). Jeśli grasz w Hitman'a poczujesz sie jak morderca na usługach korporacji. Zabijasz wyznaczone osoby i kończysz misję - ze statusem hitman.
W splinter cell'rze wcielasz sie w komandosa, który posiada wszyskie niezbęde rzeczy do zabijania całych grup mafijnych.
Osobiście wolę Hitman'a, ponieważ gra uczy koncentracji, myślenia i cierpliwości. Hitman nie posiada liniowej fabuły ale jest może troche niedopracowany pod tym względem.
W splinter cell'rze wcielasz sie w komandosa, który posiada wszyskie niezbęde rzeczy do zabijania całych grup mafijnych.
Osobiście wolę Hitman'a, ponieważ gra uczy koncentracji, myślenia i cierpliwości. Hitman nie posiada liniowej fabuły ale jest może troche niedopracowany pod tym względem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych