Skocz do zawartości

Zdjęcie

Heroes - Czy będzie działać na Viscie ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 piotro kolo ziomo

piotro kolo ziomo

Obserwator

• 5 postów

Napisano 06 03 2008 - 17:39

słuchajcie mam problem mam viste {32bit} i chce kupić grę heroes 3 i heroes 5 które gry u mnie pójdą z góry bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuje :thumbsup:

• 0

#2 Marko_

Marko_

Stały użytkownik

• 279 postów

Napisano 06 03 2008 - 18:44

Wszystkie windows są kompatybilne w dół czyli programy napisane pod win95 działają pod win98 jak i winxp. Tak więc obie gry będą u ciebie działać.

• 0

#3 eszet

eszet

Początkujący

• 27 postów

Napisano 16 03 2008 - 20:49

Marko nie gadaj bzdur! Nie wszystkie gry działają na Viście. Ale mogę Cię zapewnić że HoMM 3 i 5 pójdą na pewno bo sam je mam. :banana:
  • 0

#4 Marko_

Marko_

Stały użytkownik

• 279 postów

Napisano 16 03 2008 - 21:31

Marko nie gadaj bzdur! Nie wszystkie gry działają na Viście. Ale mogę Cię zapewnić że HoMM 3 i 5 pójdą na pewno bo sam je mam.

Wszystko jest kwestią że, tak powiem uporu, znajomości systemu, i chęci zagrania w daną grę. Przy starych grach mających bezpośredni dostęp do sprzętu maszyna wirtualna czasami ma problem - np. jakiej gry nie możesz uruchomić ?.

Powód napisania postu: Odpowiedź na powyższy post. :banana:
  • 0

#5 eszet

eszet

Początkujący

• 27 postów

Napisano 17 03 2008 - 15:25

Wszystko jest kwestią że, tak powiem uporu, znajomości systemu, i chęci zagrania w daną grę. Przy starych grach mających bezpośredni dostęp do sprzętu maszyna wirtualna czasami ma problem - np. jakiej gry nie możesz uruchomić ?.

Powód napisania postu: Odpowiedź na powyższy post. :banana:

KOTOR 2 :( Przy zainstalowanych najnowszych sterownikach karty i sterowników OpenGL :(

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych