- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: HeavyGunner
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 47
- Odwiedzin: 3 913
- Tytuł: Newsman Tweaks.pl
- Urodziny: Luty 26, 1992
-
-
-
Zainteresowania
Internet, Windows, Aplikacje, Muzyka, Filozofia, Paranauki,
O mnie
-
GG
6916348
-
Tlen
heavygunner
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows Vista, XP; Ubuntu
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://heavygunner.boo.pl
Moje posty
W temacie: Taniec
20 03 2008 - 20:44
W wolnych chwilach, gdy najdzie ochota trenuję hardjump, jumpstyle i od niedawna melbourne shuffle
W temacie: Wyniki konkursu I Edycja! / zakończone
11 03 2008 - 21:41
Szczere gratulacje dla zwycięzców oraz wszystkich, którzy pisali wkładając w to swój czas i chęci
W temacie: "Koniec świata" w roku 2012?
08 03 2008 - 22:40
Wiadomo, zrobiło się głośno od Patricka Geryla, co napisał książkę "Proroctwo Oriona na rok 2012", potem jeszcze jak się przed tym rokiem uchronić był chyba temat następnej książki. Z tego co wiem, to do końca nie wiadomo co ma być. Jedni mówią, że przebiegunowanie inni, że ujawnienie życia pozaziemskiego, jeszcze inni, że globalna katastrofa albo wydarzenie na miarę historyczną. Osobiście ciekawi mnie ten temat, chociaż nie należy we wszystko wierzyć, choć warto wiedzieć = takie moje skromne zdanie
. Co do życia pozaziemskiego to ONZ miało w lutym niejawne spotkanie na temat obserwacji NOL. I z przecieków wiadomo, że jeśli fala obserwacji będzie coraz większa, ma zostać podjęta decyzja o ich ujawnieniu, ale tylko wtedy, gdy gospodarka będzie stabilna.
W temacie: Jakiego laptopa lepiej zakupic?
29 02 2008 - 21:30
Jestem podobnego zdania co Nurek. Sam miałem przyjemność korzystania z proponowanego przez Ciebie lapka Toshiby, więc powiem, że jest on w moim odczuciu bardzo przyjemny w użyciu notebookiem, parametry dobre i śmiga dosyć szybko. Jedynie do klawiatury ciężko się na początku przyzwyczaić
W temacie: Windows7 opinie
25 02 2008 - 17:32
A pierwsze Milestony Visty to jakie były? Przecież też był to "ulepszony XP"
. Na razie jest to build 6519 niby M1; dużo już screenów i recenzji jest na zagranicznych serwisach. Nie jest to jeszcze system oparty na MinWin tylko z tego co wyczytałem instalowac trzeba go na Viście SP1.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: HeavyGunner
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość