Skocz do zawartości

HeaD ShoT

OFFLINE Ostatnio: 01 06 2007 16:49
-----

Moje posty

W temacie: Monitor nie reaguje :angry:

31 05 2007 - 14:39

Zasilacz to:
Tracer teake me 400 (i wydaje mi się że to właśnie przez nigo te problemy )
Próbowałem już w ten sposób ... odłączyłem wszytkie napędy i zostawiłem tylko 1 kość pamięci , procek i grafe .Nic nie pomogło :) . Za jakieś 3h będę miał inny zasilacz (FORTRON FSP400-60HLN) A czy możliwe że takie problemy powstały dlatego że ten tracer nie ma 24 pin ??

W temacie: Tania płyta pod C2D?

25 05 2007 - 14:58

Sądzisz że do OC ABIT IB9 będzie lepiej się nadawał od MSI-P6N SLI-FI ?? Sam na dniach mam zamiar kupić E4300 więc rozglądam się od jakiegoś czasu za odpowiednimi płytami do niego. Większość poleca mi właśnie płyte od MSI. Jeśli płytka abit'a jest lepsza do podkręcania od tej co podałem to było by smerfasycznie :) Zaoszczędził bym kilkadziesiąt zł i przeznaczył bym je na jakieś porządne chłodzenie na proca :D

W temacie: Która karta z rodziny GF8600 będzie lepsza ?

25 05 2007 - 11:24

Czyli taktowanie pamięci w Galaxy 8600GE (2000 MHz) raczej mi nic nie da ?? Hehe no i akurat mi to pasuje bo tego palita można podkręcić do 1800Mhz :) A jak się sprawa ma z czasem dostępu ? W karcie Palit'a jest on o 0,2ns dłuższy .... jak to wpływa na wydajność w grach ?? :D

W temacie: [inne] Zarabianie w sieci

24 05 2007 - 23:27

A takie programy reklamowe obciążają łącze ?? Bo jeśli np chciał bym z takich programów korzystać to tylko w czasie grania w jakieś gry online i jestem ciekawy czy miało by to jakiś wpływ na ping :)

W temacie: [inne] Zarabianie w sieci

24 05 2007 - 23:10

Osobiście nigdy nie zarabiałem w ten sposób...ale z tego co opowiadali mi kumple to raczej strata czasu (dokładniej to instalowali jakiś program który wyświetlał im reklamy i dostawali za to kase... jak się potem okazało były to raczej niewielkie sumy ) i lepiej znaleźć sobie normalną robote :)

Pozdro