AVG wykrył prócz ciasteczek 1 trojana niestety usunięty i nie pamiętam nazwy ...
Próbowałem na nowo zainstalować XP z pendrive (lapek nie posiada napędu ) poczytałem trochę na forach by dowiedzieć się jak to zrobić ... Pobrałem windows XP Home z internetu + programy do botowania Pendrive niestety nie da się zrobić format dysku . Botowale na FAT , FAT32 i tej 3 opcji ale nie pamiętam nazwy NASF ?? i zaczynam instalowac na nim XP (nie wklejałem ) ustawiam w bios start z pendrive restartuje kompa i .... albo nie wykrywa dysku twardego albo pendriva to znowu wyskakuje błąd o braku jakiegoś pliku instalacyjnego
"Infekcja";"Koń trojański SHeur3.DIM";"C:\System Volume Information\_restore{D99F804F-643A-41BB-8D72-92D5D796FEEA}\RP58\A0036113.exe";"";"2010-04-03, 11:29:19"
Posiadam :
ASPIRE ONE
Windows XP HOME z dodadkiem Service Pack 3
Procesor Intel Atom CPU N270 1.60MHz (4x400MHz)
1GB DDR2-800 DDR2 SDRAM z taktowaniem 400MHz
Wszystko sprawdzane programem EVEREST Home Edition
I jeszcze informacje które mogą się przydać :
Udało się odzyskać Key do Xp wiec mam jak coś orginalny niestety płyty nie posiadam ... Aktualnie jestem w Angli papiery zostały wiec serwis odpada ;/ sprawdzałem czy da się zamienić pliki z kompa od kolegi ale tez nic z tego ...
Botowałem 2 pendrive jeden 1 gb drugi 8gm rozruch z płyty odpada bo takowej nie posiadam jaki i napędu a zewnętrznego i tak nie mam skąd pożyczyć . Komputer nie chce obsługiwać skrótów EXE i kilku innych wiec każdy program muszę brać z prawego przycisku myszki i Start . Nie moge wejść też do Dodaj i Usuń Programy , SYSTEM , Wydajność i Konserwacja , Centrum Zabezpieczeń wiec jakiekolwiek zmiany programów czy antywirusa odpadają ??
Proszę o konkretne odpowiedzi i pomoc w naprawie systemu a nie przekierowywania mnie na inne strony czy podawanie linków bo już 2 dzień siedzie i szukam jak to zrobić

Moja zawartość
Nie podano