- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Harasim
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 1 151
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
-
O mnie
-
GG
2868683
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Win 7
0
Neutralna
Znajomi
Harasim nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: GTS 250 już przestarzały?
18 03 2010 - 23:13
mam 4 rdzenie od AMD i jest git wszystko spełnia wymagania tylko nieszczęsna grafa. Do kitu że tyle kosztuje grafa z przyszłością :/
W temacie: Bardzo proszę o pomoc w złożeniu komputera do 6000 zł
18 03 2010 - 22:17
Kup taką małą drukarkę do etykiet pisujesz dane na kompie zatwierdzasz i drukujesz małe samoprzylepne etykietki. Naklejasz na paczkę i wysyłasz, w sklepie internetowym ratuje takie małe [beeep] wiele czasu. Coś takiego: http://www.allegro.pl/item947908066_drukarka_etykiet_dymo_labelwriter_400_lw400_fvat.html [pierwsza pozycja jaką znalazłem poszperaj trochę to coś lepszego znajdziesz]
Zakup również Microsoft office z licencją na 3 komputery [ok 200 zł Chyba]
I dobry antywirus! Jak masz tyle hajsu to od razu na 3 lata i masz spokój. Polecam G data według komputer świat drugi najlepszy antywir przegrał o kilka dziesiętnych punkta z f-secure.
Jak Ci zostanie kasy [tak około 1000zł] to polecam notebook malutki laptop i bardzo mobilny. Możesz wszędzie dbać o swoja firmę. W dużych i turystycznych miastach masz darmowy publiczny internet w parkach itp w wakacje korzystałem z niego w zakopanym i do zwykłych stron wystarczał całkowicie.
Zrób zapasy tuszy papieru itd Bo zestaw zaproponowanych przez Jackass jest naprawdę dobry
Pozdrawiam!
Zakup również Microsoft office z licencją na 3 komputery [ok 200 zł Chyba]
I dobry antywirus! Jak masz tyle hajsu to od razu na 3 lata i masz spokój. Polecam G data według komputer świat drugi najlepszy antywir przegrał o kilka dziesiętnych punkta z f-secure.
Jak Ci zostanie kasy [tak około 1000zł] to polecam notebook malutki laptop i bardzo mobilny. Możesz wszędzie dbać o swoja firmę. W dużych i turystycznych miastach masz darmowy publiczny internet w parkach itp w wakacje korzystałem z niego w zakopanym i do zwykłych stron wystarczał całkowicie.
Zrób zapasy tuszy papieru itd Bo zestaw zaproponowanych przez Jackass jest naprawdę dobry
Pozdrawiam!
18 03 2010 - 20:59
Trochę się przestraszyłem ale cóż
Dobra mniej więcej się dowiedzałem o co chodzi dzięki za pomoc
Załamka z tymi cenami.
18 03 2010 - 20:40
ja już gram jak napisałem na hight detach ze średnia liczbą klatek na sekundę, lecz głównym sensem tego tematu jest: Ile trzeba wydać na grafe by po kilku miesiącach spełniała rekomendowane wymagania? I te pytania pod screenem. Trudno mi się w tym połapać i zastanawiam się czy po ponad dwóch miesiącach szykować kolejne stówy na zakup grafy :/ by w cod-a lub medal of honor móc grać po przemierzę z przyzwoitymi detalami.
Edit:
Szybcy jesteście odpisałem na pierwszy post a tu już następne.
Czyli muszę wydać ok 1k by móc zagrać na high detach pod koniec 2010 roku?[w nowe tytuły*] :/
Edit:
Szybcy jesteście odpisałem na pierwszy post a tu już następne.
Czyli muszę wydać ok 1k by móc zagrać na high detach pod koniec 2010 roku?[w nowe tytuły*] :/
W temacie: Gra z okresu I/II wojny swiatowej
18 03 2010 - 20:27
Battlefield 1942 + dwa dodatki i niezliczona ilość modów. CoD 1, CoD united ofensive, CoD 2, CoD Ward at war [5]. MoH masz też sporo cześć Pacyfic assalut, Airborne, Aliend assalut. Ze strategów masz Soldiers ludzie honoru, Close Combat, Afrika corps vs desert rats, Teatr wojny [1 i 2] i te co koledzy wcześniej wymienili.
W maju wyjdzie battlefield 1943 [kontynuacja świetnej 1942 z 2002 roku]. Generalnie masz tego pełno. W angielskich tytułach możliwe że popełniłem błędy ale na szybko pisałem.
Pozdrawiam i polecam Sudoku
.
W maju wyjdzie battlefield 1943 [kontynuacja świetnej 1942 z 2002 roku]. Generalnie masz tego pełno. W angielskich tytułach możliwe że popełniłem błędy ale na szybko pisałem.
Pozdrawiam i polecam Sudoku
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Harasim
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość