Skocz do zawartości

Zdjęcie

HP Pavilion dv2000 - sterowniki do laptopa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 psk53

psk53

Nowy

• 1 postów

Napisano 12 11 2007 - 04:28

witam!
mam spory problem, zrobiłem format i instalacje nowego systemu na laptopie HP Pavilion dv2000. Problem tkwi w tym, że nie mam żadnych sterowników do płyty głównej, karty dźwiękowej, oraz takich wbudowanych modułów jak bezprzewodowa opcja podłączenia internetu (wireless), obsługa pilota itp.
Próbowałem EVERSTEM znaleźć info na temat nazwy płyty i piszę tak: Hawlett-Packard HP Pavilion dv2000 .

Prosze o pomoc bo zupełnie nie mam pojęcia co zrobić

• 0

#2 dymcio111

dymcio111

Stały użytkownik

• 154 postów

Napisano 24 12 2007 - 11:22

podales tylko serie laptopa zobacz TU ile jest modeli wybierz swoj jaki masz i pobierz sterowniki jakie potrzebujesz, nienapisales systemu do jakiego potrzebujesz, jesli Vista to wszystkie sterowniki powinny byc przy twoim modelu, jesli masz XP to czesc sterownikow powinna byc przy twoim modelu a jak czegos nie ma to patrz na model na samej gorze z tej listy i tam powinna byc reszta sterownikow do XP, ja przed zainstalowaniem sterownikow pod XP wgralem BIOS ktory tez jest na stronie HP tak slyszalem ze trzeba wgrac ale na 100% niewiem czy to jest koniecznie potrzebne, pozniej instalowalem sterowniki i XP dziala ok na moim laptopie HP. Do Visty jesli masz niemusisz wgrywac BIOSU odrazu instalujesz sterowniki. pzdr

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych