Skocz do zawartości

Zdjęcie

HIS Radeon x1600 Pro IceQ

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 lukas_jg

lukas_jg

Nowy

• 1 postów

Napisano 06 02 2008 - 01:30

Witam,

mam taki problem: ostatnio nagrywałem 100dniówkę leciwą kamerą. Zgrałem obraz z kamery na taśmę wideo. I mam problem ;) . Jak mam teraz to zgrać na komputer? Mam kartę HIS Radeon x1600 Pro IceQ z AVIVO. Tylko sam dokładnie nie wiem co to jest. W instrukcji mam napisane, że mogę (opcjonalnie - w zależności od modelu karty) podłączyć wideo do karty przez to złącze a do wideo przez s-video. Zdjęcie karty(link): www.lukasjg.nazwa.pl/05-02-08_1755.jpg (przy samym złączu jest wyryty napis "VIDEO" )
Podłączałem przejściówkę którą dostałem razem z kartą ( Zdjęcie karty(link): www.lukasjg.nazwa.pl/przej1.jpg i www.lukasjg.nazwa.pl/przej2.jpg ) do karty i kabelek podłączałem do wideo. uruchomiłem magnetowid na odtwarzanie ale nic nie widać. w Power Director nie wyświetla sie opcja capture video a w virtual dub wyskakuje error "nie wykryto urządzenia przechwytującego"

Pomocy. ;) Co mam zrobić? Czy moja karta jest terefna ? czy to nie ten model? czy co ? Jak inaczej to zgrać wmiarę tanio ? ;)

Pozdrawiam
Łukasz

• 0

#2 frusty333

frusty333

Początkujący

• 142 postów

Napisano 08 02 2008 - 12:19

Twoja karta nie jest trefna, da sie jakos zgrac, moze poszukaj w panelu ATI, Ja zgrywam material na komputer za pomoca TUNERA TV. Jakosc jest doskonala, a cena pozadnego tunera to ok. 200zl.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych