Założyłeś już że twierdzisz że nie pasuje? Bo z kitu tylko radiatory nie pasują a ramka musi skoro nam (z kolega zakłądałem) jakimś cudem pasowała.
Mnie potwierdzali że TT Pro nie da sie zamontować na wielu kartach a sie dało.
NIC NIE MUSI !!!
Napisalem e-maila (szkoda, ze po fakcie, ale myslalem, ze fachowcy udzielaja tu porad) do ARCTIC i oto co mi odpisali !!!

Przykro mi, że tak się stało sprzęt zamówiony przez Internet zawsze możesz zwrócić w ciągu 10 dni.
Moderator otrzymał upomnienie, jak ofotgrafuje udany montaż to zostanie one oczywiście zdjęte. Wiadomo, że nikt nie jest alfą i omegą, dlatego przy zakupach poza sklepem można sprzęt zwrócić, takie sytuacje nawet się zdarzają w zwykłych sklepach, wtedy taki zwrot to już zależy od polityki sklepu 
Oczywiscie, ze kazdy sie ma prawo pomylic ( ludzka rzecz ) tylko, ze kolega MODERATOR upieral sie przy swoim zamiast przyznac sie do bledu - co jest dla niego trudne !!!
Z tym zwrotem nie bedzie tak latwo (kupuje na ebay bo mieszkam w usa i o ile ten set VR005 dam rade zwrocic to z coolerem moze byc problem, poniewaz otworzylem pudelko, a oni napisali, ze nie przyjmuja reklamacji jak pudelko zostalo otwarte ) .
Napisalem im e-maila i czekam na odpowiedz.
To tyle co mialbym do powiedzenia
Użytkownik lexcaliber edytował ten post 14 02 2012 - 00:31