Zasilacz zamierzam za miesiąc wymienić, w każdym bądź razie tą konfigurację ten zasilacz powinien wytrzymać lub przynajmniej inaczej by się zachowywał...ale sprawdzę na innym zasilaczu, bardzo proszę też o inne sugestie...Ale zwróćcie uwagę na fakt że wszystko śmiga jak należy, gry mi chodzą na full detalach! Temp. karty 80 stopni...żadnycg zwiech i artefaktów , wszystko bez żadnych problemów a jak zrestartuje kompa to coś dziwnego ze sterownikami się dzieje.....co to może być???
Panowie ale powiedzcie mi co mają z tym wspólnego zasilacz czy temperatury jeżeli wszystko chodzi ok do pierwszego zamknięcia komputera , potem historia z błędnym sterownikiem zaczyna się powtarzać.....
Moja konfiguracja:
DDR2 2x2GB PC6400
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6MB BOX
Radeon HD4870 GigaByte 512MB GV-R487-512H-BScreen2.JPG98,33 KB27 Ilość pobrań
Seagate Barracuda 7200 500GB 32MB
DDR2 2x2GB PC6400 800MHz OCZ Titanium
Zasilacz niemarkowy kupiony za 110 zl.
Nie jest to problem zasilacza, zaznaczyłem że świeżo po zainstalowaniu sterowników do karty graficznej mogę grać i grać bez żadnych problemów, problem pojawia się po restarcie komputera, wtedy przy próbie uruchomienia jakiejkolwiek gry już przy menu głównym gry wywala mnie z niej z komunikatem że sterownik karty graficznej nie odpowiada.