Mam problem z instalcją gier ... Jestem już po przesiaddzce ze starego na nowy komputer...
Mam go od dziś. Wszystko jest ok . Net chodzi itp. ale gdy przejde do instalcji gier to juz zaczynają sie probelmy. Instalowałem PES'a 6 i jakies tam jeszcze dwie inne gry i gdy była tak mniej wiecej połowa instalacji pojawiał się niebieski ekran i tam pisało ze komputer bedzie zamknięty dla tego zeby go nie uszkodzić i jeszcze tam coś pisało ale to utkwiło mi w pamięci najbardziej ( w każdym razie tekst był na całym ekranie).
Pomóżcie mi prosze...
Jak bedzie potrzebne to moge podac to co mam w środku kompa.Mam problem z instalcją gier ... Jestem już po przesiaddzce ze starego na nowy komputer...
Mam go od dziś. Wszystko jest ok . Net chodzi itp. ale gdy przejde do instalcji gier to juz zaczynają sie probelmy. Instalowałem PES'a 6 i jakies tam jeszcze dwie inne gry i gdy była tak mniej wiecej połowa instalacji pojawiał się niebieski ekran i tam pisało ze komputer bedzie zamknięty dla tego zeby go nie uszkodzić i jeszcze tam coś pisało ale to utkwiło mi w pamięci najbardziej ( w każdym razie tekst był na całym ekranie).
Pomóżcie mi prosze...
Jak bedzie potrzebne to moge podac to co mam w środku kompa.
Pytałem też na innym forum ale wychodzi, że tego raczej sam bym nie zrobił bo póki co nie zagladam do środka komputera.
Grosio

Moja zawartość
Nie podano