ja tez mam jeden dysk SATA drugi mam podlaczyony na IDE i DVD do IDE wystarczylo z dysku powyciagac wysztkie zworki (2 dyski i cdrom nie posiadaja zadnej zwroki), i wysztko hula.
Witam, kupilem sobie niedawno nowy sprzet, wlozylem do niego sieciowke: D-link dwl-520+ ze starego kompa, i gdy np. wlaczam wyszukiwarke serwerow w Steamie(program do gry w np. w cs'a) to komp lapie kompletna zawieche Oo. Tak samo sie zdazylo np. gdy dla testow otworzylem 10 kopii programu Ventrilo ( program do komunikacji glosowej ) wszedlem na jedn serwer i cos powiedzialem, co sie stalo. ZAWIECHA. Podejrzewam konflikt sprzetowy albo nie wiem co : )
Temperatury w normie, grac moge normalnie w cs'a tylko msuze znaledz ip w inny sposob, liste ulubioncyhh serwerow tez odswieza normalnie oO. Tylko przy duzej ilosci wysylanych/odbieranych danych sie komp wiesza kompletnie oO.
EDIT Zauwazylem ze podczas zawiechy ikonki polaczenia miagiaja, i polaczenie sie rozlacza(razlacza sie z antena) i pozniej dead, dodam ze jest to siec WiFi