Witam. Mam pytanie. jak w temacie wątku mam karte Intel Media Graphics Accelerator 900. Zagladając na rozne fora , zauwazam , ze wcale ta karta nie jest taka zla jak o niej mowią. Chodzi na niej wiele gier, wcale nie calkiem starych , takich jak GTA VC , Fifa 2006, ponoc nawet na 1024x768 itp. probem polega na tym , ze u mnie np w przypadku gry GTA Vice City, gra zaczyna zacinac po jakims czasie. Po instalacji , do pierwszych paru misji dziala plynnie , a potem tnie. Tak jakby odkryl wiekszy obszar i nie moze juz tego plynnie przedstawiac. Ludzie na innym forum mowili ze nie mają najwiekszego problemu z tą kartą i grami na niej. Czy jest to kwestia pamieci Ram? Slyszalem ze ta karta , mimo ze ponoc ma wlasną do 128max, to korzysta z pamieci systemowej. O co w takim razie chodzi z tymi "do 128max" w opisie i czy wiekszy ram bezie mial faktyczny wplyw na plynne dzialanie gier? Ja mam 256 DDR2 , wiec tak średnio , ale cholera przeciez w GTA 3 mozna grac nawet przy 64 ramu i nie powino byc problemow.Oto forum , gdzie ludzie piszą bardzo pozytywnie o tej karcie: http://forum.purepc.pl/lofiversion/index.php?t178870.html
Prosze o pomoc. Z gory dziekuje.
Grafika GMA900 pytanie
Rozpoczęty przez
rocco84
, 31 08 2006 02:51
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych