Sprobowalem tym Cleanerem i na początku wyskoczyło cos ze nie ma nosnika CD i są jakies nieoryginalne pliki i ze powinieinem wlozycz płyte aby wgrac te oryginalne pliki..czy cos....jakies zielone ikonki sie skasowały i toeretycznie czyszczenie poszło okey...no ale nadal instaluje najnowsze sterowniki i z rozdzielczoscia i z kolorami są te same problemy...
Nie wiem jakby zadziałało na sterownikach w wersji 158.22 np czy innych 15*...ale nie udaje mi sie ich znalezc...
Czy moze cos do tego miec Service Pack 1 czy jak? bo takiego mam, a gdzies slyszalem ze to ma znaczenie 'jakies'
Na początku miałem sterowniki te co dostałem do grafiki, pozniej zepsuła mi sie płyta głowna i ją wymieniłem, podczas właczania, sterowniki dawały sie we znaki i tak jak teraz nie dało sie ich zainstalować, a jak zrobiłem restarta to one rzeczywiscie byly na kompie ale powodowały automatyczne zawieszanie sie kompa po jakis 30 sekunadach działania...
Oddam do serwisu..wezmą 300zł za instalowanie nowego systemu, mimo ze to juz robilem i moze naprawią to, ale za te pieniądze płacić tylko za sterowniki...
Instalowalem juz raczej wszystkie mozliwe sterowniki...nadal nie działa...czy to moze byc wina karty graficznej??
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Godlike14
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 9
- Odwiedzin: 1 047
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Sterowniki do Geforca 8600 GT
01 08 2008 - 10:05
W temacie: Płyta Głowna do 200zł Socket 754
23 07 2008 - 12:44
Mam 1,5 giga ramu, nie dawno kupiłem procka Athlona 3000+ 2,2ghz...nie moge teraz tego sprzedać, chciałbym jakas w miare płyte głowna ktora by mi wystarczyła na 2 lata..do tego z gwrancją pociągnie jeszcze wiecej.../wiem ze zrobiłem bład kupując te rzeczy ale co zrobić..
Na giełdzie komputerowej w Wawie czy w Siriusie albo jakims serwisie pewnie będą płyty głowne...ktos mi podesłał taką:
LINK co myslisz o niej?
jeszcze wczesniej miałem taką płyte: ASUS K8V-XE...
Prosiłbym o jakąś dobrą rade, co do płyty..chodzi mi głownie o stabilnosc
Na giełdzie komputerowej w Wawie czy w Siriusie albo jakims serwisie pewnie będą płyty głowne...ktos mi podesłał taką:
LINK co myslisz o niej?
jeszcze wczesniej miałem taką płyte: ASUS K8V-XE...
Prosiłbym o jakąś dobrą rade, co do płyty..chodzi mi głownie o stabilnosc
W temacie: Płyta Głowna do 200zł Socket 754
23 07 2008 - 12:13
PCI Expres chyba...wczesniej mialem Gigabyte Ga-K8ne rev 2.0 i po poł roku sie popsuł...oddalem do gwarancji i znowu po pół roku sie popsuł...wiec wolalbym jakas w miare..
W temacie: Problem ze starym kompem
22 07 2008 - 14:26
Przede wszystkim to 128mb ramu to za mało na xp-ka, procek tez słabiutki.
Na początek dołoż ramu, albo wróć do win98
no tez o tym myslalem...to logiczne ale gdzie ja znajde sterowniki do NVIDIA RIVA TNT2 Model 64...i do płyty głownej ktorej nie znam nawet nazwy...
chodziło mi czy da sie w ustawieniach cos zmienić aby lepiej chodzilo
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Godlike14
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość