Właściwości systemu -> zaawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie -> EdytujKonkrety Panowie, w których ustawieniach ?
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Ghost of Cain
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 11
- Odwiedzin: 939
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows 7
0
Neutralna
Znajomi
Ghost of Cain nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Naprawa Bootloadera / Instalacja XP po 7. Błąd + Filmik YT ( MÓJ )
09 01 2011 - 18:46
W temacie: Internet Explorer 9
09 01 2011 - 13:12
Coś mi się zdaje że pamięta do wyłączenia komputera a później znów się pyta, czyli nie działa to tak jakbym sobie życzył.
Czyli faktycznie pozostanie poczekać na wersję stabilną.
Czyli faktycznie pozostanie poczekać na wersję stabilną.
W temacie: Internet Explorer 9
08 01 2011 - 14:12
No tak tylko że w panelu "Zarządzaj dodatkami" nie ma opcji nie pytaj więcej czy coś takiego, jest tylko wyłącz dodatek.
Ale widzę że jak kilka razy dałem "Gotowe" bez wyłączania dodatków to chyba przestał się pytać. Poklikam troszkę i się przekonam czy jest to wyłączone definitywnie czy tylko czasowo.
Ale widzę że jak kilka razy dałem "Gotowe" bez wyłączania dodatków to chyba przestał się pytać. Poklikam troszkę i się przekonam czy jest to wyłączone definitywnie czy tylko czasowo.
W temacie: Podłączenie Samsung EX1 i Windows 7
08 01 2011 - 07:04
Windows 7 32 Professional
W temacie: Podłączenie Samsung EX1 i Windows 7
02 01 2011 - 13:24
Wgrałem profilaktycznie nowy sterownik - Mass Storage Driver, firmware w aparacie najnowszy jednak nie widać poprawy
Najciekawsze że miesiąc temu napisałem do serwisu Samsunga i do dzisiaj brak jakiejkolwiek odpowiedzi
Najciekawsze że miesiąc temu napisałem do serwisu Samsunga i do dzisiaj brak jakiejkolwiek odpowiedzi
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Ghost of Cain
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość