Skocz do zawartości

Gawrych

OFFLINE Ostatnio: 06 10 2006 19:23
-----

Moje posty

W temacie: Problem z Ramem :(

06 10 2006 - 15:23

Dziekuje za pomoc panie profesorze (piszemy profesorze bo profesor (r ) -> (rz)) tylko zes pan nic nie pomó(piszemy pomóc bo pomoc (o) -> (ó))widocznie problemy z czytaniem bo jest napisane ze : albo sie nie włacza bo piszczy Dołączona grafika albo jak sie juz właczy to sie resetuje wiec w jaki sposób (piszemy sposób bo sposoby (o) -> (ó) mam testowac jakims programem jak sie resetuje ?? wiec nastepnym razem jak bedziesz chciał pomóc to to nie jest forum stowarzyszenia polonistów polskich(błąd logiczny... Polonista zazwyczaj jest polski...) tylko forum komputerowe i nie szukam pomocy z bledami ortograficznymi (A przydałaby Ci się... Siwy123)tylko pomocy ze sprzetem...

Nie jest to forum dla polonistów, ale krew mnie zalewa jak mam takie byki poprawiać. Masz tu prezent http://sjp.pwn.pl/lista.php. A jak jeszcze raz zobaczę tyle błędów i będe sie z nimi musial babrac to dosatniesz kolejny prezent - warna. Słownik języka polskiego kosztuje 13 zł ,a na pewno bedzie to dla Ciebie inwestycja na całe życie. Pogrubione literki to moja poprawa. Kolejna uwaga... "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie! Siwy123

W temacie: Problem z Nagrywarka prosze o pomoc :(

06 10 2006 - 13:26

Dziekuje ci nagrywarka juz czyta płytki uratowales mi zycie :)

W temacie: Problem z Nagrywarka prosze o pomoc :(

05 10 2006 - 23:56

W tym problem ze wszedzie jest DMA jesli dostepny a nagrywarka dalej nieczyta a system ja widzi bo mam 2 napedy 1 DVD (LG) i ta nagrwarka DVD (asusa) i naped dvd(lg) widzi jako DVD a nagrywake widzi jako CD-ROM niewiem co jest juz mnie denerwuje... potrzebuje wypalic plyte