Skocz do zawartości

Zdjęcie

Galaxy geforce 7300 gt driver i stalker problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 radek32

radek32

Początkujący

• 43 postów

Napisano 19 02 2008 - 20:09

Witam, ostatnio przesiadlem sie z radka 9200 128M na Galaxy geforce 7300 gt 256mb, 500/1400 mhz no coz na drozsza nie bylo mnie stac:)) ale nie o to chodzi, mam pytanie odnosnie sterownikow do tej karty, bo jest ich od groma, moze ktos z was ma taka karte i wie na jakich driverach ta karta smiga najlepiej bo testowalem te z plytki i sa roznice, a w necie jest jeszcze kilka wersji i nie wiem ktora jest najlepsza.

Druga sprawa to STALKER na tej karcie powinien chodzic w miare, a kiedy go uruchamiam to czarny ekran i wisi , nawet menedzerem programow nie mozna go zamknac , trzeba reset, to samo jest z NFS Pro Street, nie wiem juz czy to wina windy , czy wina ustawien karty graficznej, czy wina sterow, nie mam pojecia, moze ktos sie spotkal z takim problemem i go przez przypadek rozwiazal :() Zwiekszylem nawet plik stronicowania do 2.5Gb, co dziwne stalker mi sie uruchomil na radku 9200, fakt ze bez menu, ale sie uruchomil, na niebo nie moglem patrzec , ale pod nogi tak haha (brak obslugi pixel shader 2.0)

Podam na wszelki wypadek konfig kompa

P4 2.4
Asrock P4i45PE
1 G Ram
WD 80
Galaxy 7300 gt 256mb
Windows XP Professional SP2
Directx 9.0c
moze mi ktos pomoc z tymi sterami , jak i z tymi grami??
wspomne jeszcze ze po zmianie karty nie instalowalem Windowsa ponownie, nie wiem czy to ma znaczenie, czy nie , wg mnie nie powinno miec.

ok, sprawe stalkera i pro street rozwiazalem( reinstalka wingroza pomogla) teraz ktore stery najwydajniejsze do tej karty, no panowie i panie...??

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych