PS Udało mi się zapisac kontakty wiec w ostateczności założe nowe gg i wezme kontakty sobie z pliku
Gadu Gadu
Rozpoczęty przez
Jezierski
, 10 01 2009 02:11
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 01 2009 - 02:11
Witam, tak jak wyżej, to stało się dzisiaj- wchodzę sobie na gg (hasło takie jak zawsze) i jest gg, tylko nie łączy się ponieważ prosi o podanie hasła serwera...a ja takowego nie pamiętam..próbowałem programami różnymi ale nic niedawało rezultatów.....również próbowałem na maila wysłać i też albo pisze że e-mail inny niż przy założeniu konta albo udaje sie ale wyskakuje "Nie można czegos tam....<><>......spróbuj później) Prosze o pomoc !
PS Udało mi się zapisac kontakty wiec w ostateczności założe nowe gg i wezme kontakty sobie z pliku
to jedyny + ...
Napisano 11 01 2009 - 19:08
Stwórz sobie nowe konto ( Jako już zarejestrowany) wpisujesz swój dotychczasowy numer GG , i zaznaczasz "zapamiętaj moje hasło (czy coś w tym rodzaju ) "
Mi też się tak zdarzyło ale nacisnąłem "Zapomniałem hasło" i po chwili przyszło prawidłowe hasło na maila ...
Mi też się tak zdarzyło ale nacisnąłem "Zapomniałem hasło" i po chwili przyszło prawidłowe hasło na maila ...
Napisano 11 01 2009 - 20:03
dobra....nie dało sie, kontakty eksportowałem do pliku i usunołem numer, mam nowe gg
Po prostu lubie proste rozwiązania
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty