- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Furie
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 12
- Odwiedzin: 597
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
7638973
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Sterowniki audio?
08 01 2008 - 20:39
Udało mi się! Ale nie do końca... Zainstalowałam jakieś sterownik, następnie kreatorem dodawania urządzeń zainstalowałam kartę dzwiękową jeszcze raz. Dawałam cały czas zastąp plik. I mam! Nie ma już tego wykrzyknika przy karcie audio ani nie wyskakuje ten błąd kod 10 ani błąd przy włączaniu muzyki. Ale... dzwięk nadal nie działa. Co jest nie tak? Nie wiem co z tym zrobić. Nawet informatyk który pracował w firmie znajomej załamał ręce. Przecież nie ma problemów bez rozwiązania co?
01 01 2008 - 21:46
Nie działa dalej. Ciągle to samo. Kiedy próbuję włączyć jakąkolwiek muzykę wyskakuje błąd 'DirectSound coś tam bla bla bla'.
Przecież to musi się dać naprawić...
Przecież to musi się dać naprawić...
31 12 2007 - 13:21
Głośniki są podłączone aż tak głupia nie jestem. Zmiana systemu odpada na 100%.
Wczoraj dość długo nad tym jeszcze siedziałam. Zauważyłam coś dziwnego bo kiedy wchodzę we właściwości sterownika audio to pokazuje się informacja, że działa on poprawnie. Natomiast w menadżerze urządzeń wyświetla się błąd. Próbowałam już naprawdę wszystkiego włącznie z rozmową z komputerem i błaganiem go o działanie.
Czy kupno karty dźwiękowej rozwiąże problem? Bo wtedy wyłączy się tą w biosie i będzie działać tak? Jeśli to dobry pomysł to jaką kartę kupić - tanią i w miarę znośną.
Wczoraj dość długo nad tym jeszcze siedziałam. Zauważyłam coś dziwnego bo kiedy wchodzę we właściwości sterownika audio to pokazuje się informacja, że działa on poprawnie. Natomiast w menadżerze urządzeń wyświetla się błąd. Próbowałam już naprawdę wszystkiego włącznie z rozmową z komputerem i błaganiem go o działanie.
Czy kupno karty dźwiękowej rozwiąże problem? Bo wtedy wyłączy się tą w biosie i będzie działać tak? Jeśli to dobry pomysł to jaką kartę kupić - tanią i w miarę znośną.
30 12 2007 - 22:03
Więc zrobiłam co się dało i nadal dźwięku nie ma. W tym menadżerze urządzeń w kontrolerach dźwięku jest żółty wykrzyknik przy Relatech AC' 97. Coś z tym można zrobić?
Próbowałam przez rozwiązywanie problemów. Kazał mi odinstalować i zainstalować ponownie urządzenie ale instalacja nie była pomyślna bo coś tam ( jeśli to ważne to mam screena alertów ). Próbowałam inne kroki ale one sugerowały wyciągnięcie sprzętu z kompa - matko przecież jestem kobietą nie wyciągnę płyty głównej ni cholery! Przeszłam do następnych kroków. Sugerowano połączenie się ze stroną windowsa w celu wyszukania sterowników ale na tamtym komputerze nie mam jeszcze internetu. Poprosiłam o inne rozwiązanie ale ten kreator pomocy mi powiedział, że jestem głupia i mojego problemu się nie da rozwiązać.
Próbowałam przez rozwiązywanie problemów. Kazał mi odinstalować i zainstalować ponownie urządzenie ale instalacja nie była pomyślna bo coś tam ( jeśli to ważne to mam screena alertów ). Próbowałam inne kroki ale one sugerowały wyciągnięcie sprzętu z kompa - matko przecież jestem kobietą nie wyciągnę płyty głównej ni cholery! Przeszłam do następnych kroków. Sugerowano połączenie się ze stroną windowsa w celu wyszukania sterowników ale na tamtym komputerze nie mam jeszcze internetu. Poprosiłam o inne rozwiązanie ale ten kreator pomocy mi powiedział, że jestem głupia i mojego problemu się nie da rozwiązać.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Furie
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość