Skocz do zawartości

Zdjęcie

Fryzura męska ( grzywka )

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 KakarottoSSJ1

KakarottoSSJ1

Początkujący

• 78 postów

Napisano 23 01 2013 - 13:46

Witam, spodobała mi się ta fryzura którą podaje wam w linku poniżej i mianowicie postanowiłem sobie taką zrobić Dołączona grafika zacząłem już nawet zapuszczać włosy tylko moje pytanie jest takie czy aby mieć taką fryzurę to trzeba wcześniej przed zapuszczaniem włosów obciąć je jakoś specjalnie aby potem rosły na taką właśnie fryzurę czy po prostu tylko je zapuścić a potem tylko żelem albo lakierem je tak stylizować jak ten chłopak na zdjęciu ?? Muszę iść do fryzjera i pokazać fryzjerce o co mi chodzi czy da się zrobić taką fryzurkę samemu ? POZDRAWIAM

Jak by zdjęcie było za małe , niżej podaje linka :

Grafika Google

Załączone miniatury

• skins_3_freddie_cook_effy-550x367.jpg

• 0

#2 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 23 01 2013 - 14:45

Najlepiej odpowie ci w tym temacie Ziele sądząc po jego awatarze ;)

• 0

#3 Celdur

Celdur

Republic of Gamers

• 6 100 postów

Napisano 23 01 2013 - 15:18

Takie Fryce to masakra. Codziennie rano 30min wcześniej wstajesz ;)
  • 0

#4 viris33

viris33

Administrator

• 4 657 postów

Napisano 23 01 2013 - 15:47

Jak jesteś teraz ścięty ? Jak krótko to musisz zapuszczać najlepiej jak najwięcej - oby były dłuższe niż to co na zdjęciu. Najlepiej idz do fryzjera/ki podpowie co masz zrobić. Nie dla każdego taki fryz pasuje o tym też powinieneś wiedzieć.
  • 0

#5 #plus

#plus

Uzależniony od forum

• 1 315 postów

Napisano 23 01 2013 - 21:01

Idź do jakiegoś bardziej obrotnego fryzjera, popatrzy na twoją twarz i powie czy warto. Jeśli miałoby nie pasować, to będziesz wyglądał jak ci licealiści których widuję jadąc do i z pracy, przypominający juch wie co.
Ewentualnie zrób symulację w fotoszopie.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych