Skocz do zawartości

Zdjęcie

Forum I Traktowanie!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 71proste

71proste

Zaawansowany użytkownik

• 1 009 postów

Napisano 09 01 2007 - 12:55

:D Nie bede sie za bardzo rozpisywal,ale chce poruszyc pare spraw.Czy to normalne na tym forum,ze dostaje sie warna i nawet nie jest sie o tym informowanym???Co to za samowolka???Nie robcie dzungli prosze.Gdzie sie podzialo moje 400 postow,ktore zostaly odjete z mojego konta,czemu po napisaniu kolejnego posta nie dodaje mi sie do konta????Tez nikt nie raczyl poinformowac??Rozumiem,ze sie zmienil wyglad forum,ale co mnie to powinno obchodzic(trzeba bylo dac znac na pw,skasowana cala poczta,mialem tam screeny,wykresy,linki itd)???Czemu na tym forum co tydzien jest nowy moderator,zdecydujcie sie bo to smiesznie wyglada(wypowiadam sie rowniez w imieniu paru forumowiczow)???Szkoda,ze traktujecie tak osoby,ktore nie sa tu od dzisLicze na wyjasnienie od administracji lub Siwego123(jedynego kompetentnego moderatora w moim odczuciu tak jest i bez urazy).

Dziekuje.

• 0

#2 PC Pogromca

PC Pogromca

Stały użytkownik

• 239 postów

Napisano 09 01 2007 - 13:15

Licze na wyjasnienie od administracji lub Siwego123(jedynego kompetentnego moderatora w moim odczuciu tak jest i bez urazy).
Dziekuje.

Nie jestem osobą którą prosiłeś o wyjaśnienia, ale na część twoich pytań mogę odpowiedzieć. Zniknięcie części twoich postów prawdopodobnie było spowodowane wyłączeniem licznika w działach Dyskusja na tematy różne i Śmietnisko, którego nazwa została zmieniona na Kosz.

czemu po napisaniu kolejnego posta nie dodaje mi sie do konta?

Jeżeli chodzi o posty napisane w Koszu, lub Dyskusja na tematy różne to wyjaśnienie masz powyżej.

W sprawie nowych moderatorów to skoro administracja uznała, że są potrzebni, to nie mamy tu nic do gadania.

• 0

#3 71proste

71proste

Zaawansowany użytkownik

• 1 009 postów

Napisano 09 01 2007 - 15:16

ale mi nie chodzi o posty na pisane w koszu lub dyskusja(nie musisz mi tlumaczyc wiem)chodzilo o posty w innych dzialach ,ale juz dziala wiec o tyle lepiej.
  • 0

#4 pisarz

pisarz

Komornik

• 690 postów

Napisano 09 01 2007 - 15:57

Nie rozumiem tylko skąd ta pogarda w strone moderatorów :D
  • 0

#5 makensis

makensis

Naczelny

• 5 036 postów

Napisano 09 01 2007 - 16:16

W najbliższym czasie forum, wróci do normy - żadne posty nam nie zaginęły więc proszę się nie obawiać, aktualnie trwa konfiguracja forum, co w okresie wzmozonej aktywności intelektualnej jej administratorów :D może potrawać ciut dłużej.
  • 0

#6 aiding

aiding

Początkujący

• 59 postów

Napisano 09 01 2007 - 17:14

Jezeli chodzi o kompetencje moderatorow to troche za surowo nas osądziles a jezeli hcodzi o ich ilosc to jest ich stanowczo za duzo. Prozonujac do takiego PCLaba jest o 3 wiecej a w stosunku to wielkosci serwisu nie ma rownowagi.
Pozdrawiam
  • 0

#7 Trivelt

Trivelt

Unix fan

• 406 postów

Napisano 09 01 2007 - 18:50

Nie trzbe chyba wszystkiego zaraz "zwalać" na moderatorów i Administrację. Ogólnie niektóre błędy to skutek aktualizacji skryptu forum, a "zniknięcie" postów zpowodowały niedawne zmiany na forum w naliczaniu postów
  • 0

#8 71proste

71proste

Zaawansowany użytkownik

• 1 009 postów

Napisano 10 01 2007 - 19:46

W najbliższym czasie forum, wróci do normy - żadne posty nam nie zaginęły więc proszę się nie obawiać, aktualnie trwa konfiguracja forum, co w okresie wzmozonej aktywności intelektualnej jej administratorów :P może potrawać ciut dłużej.

Dziekuje

Ogolnie nie oceniam surowo was wszystkich,ale nie moge i nawet nie chce wymieniac o kogo mi dokladnie chodzi itd..a jako,ze jestescie moderatorami pisze o was jako o ogole.Wszytskich mocno urazonych przepraszam.

..nadal nie wiem za co warn??nikt mi nie powiedzial a chyba sie o takich rzeczach informuje..(POST 666)UWAGA!Dołączona grafika
  • 0

#9 Trivelt

Trivelt

Unix fan

• 406 postów

Napisano 10 01 2007 - 19:58

..nadal nie wiem za co warn??nikt mi nie powiedzial a chyba sie o takich rzeczach informuje..(POST 666)UWAGA!Dołączona grafika

Widzę przecież że żadnego warna nie masz. Nie wiem po co ciągnąć ten temat :/
  • 0

#10 Slavo

Slavo

Stały użytkownik

• 189 postów

Napisano 10 01 2007 - 20:53

Podbijcie mu ten licznik i niech już nie płacze.
  • 0

#11 Pioteer

Pioteer

Początkujący

• 90 postów

Napisano 10 01 2007 - 21:16

Osobiste sprawy załatwiajcie na PW. Zresztą temat przerodził się w off-topic i kłótnię między dwoma użytkownikami.
Jako, że nie chcę usuwać całego tematu, bowiem każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii, usunę tylko ostatnie posty, które są nie na temat.

• 0

#12 71proste

71proste

Zaawansowany użytkownik

• 1 009 postów

Napisano 11 01 2007 - 16:44

Widzę przecież że żadnego warna nie masz. Nie wiem po co ciągnąć ten temat :/

No juz nie mam

Slavo:whatever :P

faktycznie nie ma co komentowac...mozna zamknac ten temat...

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych