- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Ficner
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 28
- Odwiedzin: 5 503
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windowsz XP
Moje posty
W temacie: Najlepszy/najtańszy/największy wybór
09 02 2009 - 19:59
agito.pl polecam
W temacie: Jaki masz Internet?
07 02 2009 - 19:43
Jeżeli nie ma u mnie możliwosci podłączenia neostrady, bo mam jakieś stare linie, to czy da się u mnie podłączyć Netie albo upc
W temacie: Jaki masz Internet?
06 02 2009 - 20:48
Nie wiem w którym dziale napisać więc napisałem tutaj
Jaki radzicie mi założyć internet? Niedawno się przeprowadziłem od dziadków gdzie miałem neo 512, ale w moim nowym domu Neostrada nie chodzi, mieszkam na wsi, myślałem o Netii, ale ona też jest kablowa(chyba jeśli się nie mylę) i nie będzie u mnie chodzić, do wyboru mam też radiówkę od nadajnika mam 50-100m , koleżanka mamy ma iplusa i też go sobie chwali, więc co wybrać?
słyszałem też o jakimś upc i co to są światłowody? bo ci od radiówki coś o nich mówili
Jaki radzicie mi założyć internet? Niedawno się przeprowadziłem od dziadków gdzie miałem neo 512, ale w moim nowym domu Neostrada nie chodzi, mieszkam na wsi, myślałem o Netii, ale ona też jest kablowa(chyba jeśli się nie mylę) i nie będzie u mnie chodzić, do wyboru mam też radiówkę od nadajnika mam 50-100m , koleżanka mamy ma iplusa i też go sobie chwali, więc co wybrać?
słyszałem też o jakimś upc i co to są światłowody? bo ci od radiówki coś o nich mówili
W temacie: Problem po złożeniu
27 01 2009 - 22:10
po pierwsze płytka juz czekała w napędzie po drugie który przycisk to PauseBreak
W temacie: Problem po złożeniu
27 01 2009 - 22:01
nie już po tym logu, a zresztą to logo tylko tak miga, ułamek sekundy się pokazuje, jak mam zdążyć?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Ficner
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość