No Tak... Ale Jeśli Go Oddam Na Gwarancji To Długo Poczekam A Komputer Mi Jest Pilnie Potrzebny...
Poza Tym Co Mam Sie Sądzić... Wyśmieją Mnie Bo Pewnie Udowodnią Mi Że To Nic Się Nie Stało Przestawią Coś Na Szybko I Będzie Że Ja...
Ja Mieszkam W Niemczech Nie W Polsce, Fakt Lepiej Traktują Ludzi Etc W Takich Sprawach. Ale Założę Się Że Żaden Producent Nie Będzie Chciał Problemów.
Dlatego Tak Czy Inaczej Zrobią Coś Na Moją Nie Korzyść. Sama Już Nie Wiem... To Był Ostatni Komputer Z Tej Serii... Jak Ktoś Powyżej Mówił Że Za Tą Sumę Sobie Poskładam Kompa 2x Lepszego To Wierz Mi Że Nie... W Polsce Podejrzewam Koło 8 Tysięcy Że Taka Stawka Jest Normalna... A W Niemczech Zapłaciłam Za Niego 1200 Euro +/- 4000 k Pln (Zaokrąglam, Nie Wiem Jaki Kurs Jest Aktualnie) W Niemczech Komputery Naprawdę Się Opłaca Kupować. Składać Zapewne Też
Chodź W Takie Coś Się Nie Bawię Bo Z Policją Kontrolną Jest Problem (Strasznie Trzymają Się Zasad) A Na Dodatek Z 30 Metrów Od Siebie Mam Komisariat Policji... Więc Tak Czy Inaczej Nic Nie Rozwiązało Mojego Problemu Eh...
No Nic... Pozdrawiam I Dzięki Za Pomoc.
Dobra Wgrałam Grę Która Potrzebuje Naprawdę Dużo Grafy Etc. I pojawił Mi Sie Taki Błąd:
W Załączniku Jest...
1. Włączyłam Grę Filmik Startowy (Ścinało Się Znów Powstał Pasek A Raczej Paski)
2. Ścieło Pc Poczekałam Chwilę I Wyskoczył Ten O To Błąd: (Załącznik)
Tylko Że Od Razu Uprzedzam Sterownik Nie Może Być Popsuty Bo Był Ściągany Z Oficjalnej Strony Nvidia.com I Na Vistcie Było To Samo!
Może Teraz Ktoś Ma Jakąś Radę...
Mam Domysły Że Być Może Chodzi O Coś Z Monitorem? Stary Nie Jest To LG 17 Cali Plazma.
Nie Wiem Kurde... Eh
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Feni
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 2
- Odwiedzin: 1 217
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
9350149
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://feni.wrzuta.pl
0
Neutralna
Znajomi
Feni nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: Komputer się nie uruchamia/zawiesza
18 04 2008 - 20:13
W temacie: Komputer się nie uruchamia/zawiesza
18 04 2008 - 00:41
Witam,
Mam Problem Z Nowo Zakupionym Komputerem.
Otóż Zaznaczam Komputer Jest Serii Packard Bell BV (ipower x9103)
Grafa: Ge Force 8600 GS ram 3070 MB (Tak Tak Sterowniki Mam Nowe Pod Tą Kartę Directxa Najnowszego)
Procek: Q6600 2.40Ghz (4CPUs)
Wszystkie Sterowniki Jakie Są Możliwe Posiadam Osobiście Je Ściągałam I Wgrywałam.
(Komputer Jest Specjalnie Pod Gry I Na Dużą Wydajność Graficzna Że To Tak Ujmę)
Po Prostu Kiedy Potrzebuje Więcej Nie Wiem Pamięci Wirtualnej Czy Cokolwiek Tzn Włączę Grę Czy Leci Film To Procek Zaczyna "Pierdzieć"
Nawet Gdy Czasem Ruszę Myszką, Po Prostu Jakby Tam Gdzieś Było Koło Zębate I Zaczynało O Coś Sie Ocierać...
I To Nie Wszystko, Bo Gdy Dajmy Na To Załączę Nawet Starą Grę Mhm... Powiedzmy Heroes 4 (Gdzie Powinno Wszystko Pięknie Chodzić)
Obraz Wygląda Jakby Leciał W "Klatkach" Tzn Skaczę Taki Pasek Poziomo A Gdy Już Procek Pada To Obraz Staje W Miejscu I Po Prostu Trzeba Reset Bo Komputer Nie Daje Znaku "Życia"
Osobiście Po Nie Kąd Znam Się Na Komputerach Ale Nie Mam Bladego Pojęcia Z Kąd Się To Mogło Wziąść
Ah Kupując Komputer Był Na Nim Windows Vista Sterowniki Było Wszystko Było Pięknie Lecz Był Ten Sam Problem...
Wdzięczna Bym Była Za Odpowiedź Bo Jeśli Mam Iść Do Media I Czekać Z Kilka Miesięcy Zanim To Załatwią To Wole Plomby Rozwalić I Sama Potraktować Go Z Buta
Eh I Zapomniałam Wspomnieć Gdy Wchodzę W Uruchom Na "dxdiag" I Zakładka -> Ekran Pokazuje Mi "Przybliżenie Całkowite Ilości Pamięci" 512.0 mb (To chyba coś jest nie tak)
Pozdrawiam I Peace
Tak Anyway (Chyba W Złego Taba Wrzuciłam Swój Temat) Wybaczcie Już Późno To Sama Nie Wiem
Mam Problem Z Nowo Zakupionym Komputerem.
Otóż Zaznaczam Komputer Jest Serii Packard Bell BV (ipower x9103)
Grafa: Ge Force 8600 GS ram 3070 MB (Tak Tak Sterowniki Mam Nowe Pod Tą Kartę Directxa Najnowszego)
Procek: Q6600 2.40Ghz (4CPUs)
Wszystkie Sterowniki Jakie Są Możliwe Posiadam Osobiście Je Ściągałam I Wgrywałam.
(Komputer Jest Specjalnie Pod Gry I Na Dużą Wydajność Graficzna Że To Tak Ujmę)
Po Prostu Kiedy Potrzebuje Więcej Nie Wiem Pamięci Wirtualnej Czy Cokolwiek Tzn Włączę Grę Czy Leci Film To Procek Zaczyna "Pierdzieć"
Nawet Gdy Czasem Ruszę Myszką, Po Prostu Jakby Tam Gdzieś Było Koło Zębate I Zaczynało O Coś Sie Ocierać...
I To Nie Wszystko, Bo Gdy Dajmy Na To Załączę Nawet Starą Grę Mhm... Powiedzmy Heroes 4 (Gdzie Powinno Wszystko Pięknie Chodzić)
Obraz Wygląda Jakby Leciał W "Klatkach" Tzn Skaczę Taki Pasek Poziomo A Gdy Już Procek Pada To Obraz Staje W Miejscu I Po Prostu Trzeba Reset Bo Komputer Nie Daje Znaku "Życia"
Osobiście Po Nie Kąd Znam Się Na Komputerach Ale Nie Mam Bladego Pojęcia Z Kąd Się To Mogło Wziąść
Ah Kupując Komputer Był Na Nim Windows Vista Sterowniki Było Wszystko Było Pięknie Lecz Był Ten Sam Problem...
Wdzięczna Bym Była Za Odpowiedź Bo Jeśli Mam Iść Do Media I Czekać Z Kilka Miesięcy Zanim To Załatwią To Wole Plomby Rozwalić I Sama Potraktować Go Z Buta
Eh I Zapomniałam Wspomnieć Gdy Wchodzę W Uruchom Na "dxdiag" I Zakładka -> Ekran Pokazuje Mi "Przybliżenie Całkowite Ilości Pamięci" 512.0 mb (To chyba coś jest nie tak)
Pozdrawiam I Peace
Tak Anyway (Chyba W Złego Taba Wrzuciłam Swój Temat) Wybaczcie Już Późno To Sama Nie Wiem
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Feni
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość