Zarejestrowałem się na tym forum ponieważ muszę kupić nowego kompa a zaznaczam że wcale nie mam o tym pojęcia, no, może znikome, orientuję się coś nie coś w firmach, tym co jest teraz mniej więcej etc. Natomiast sprawy techniczne to dla mnie kosmos. Piszę, ponieważ oczekuję że znajdzie się na forum parę dobrodusznych osób które mi coś doradzą. Owszem, mogę wybrać się do sklepu komputerowego i porozmawiać ze sprzedawcami żeby mi poskładali "coś fajnego" ale liczę się z tym że bardziej będą patrzyli na to jak naciągnąć klienta na kasę, dlatego tutaj piszę. Ale żeby nie przeciągać...
Potrzebuję komputer ( bez myszki, klawiatury, monitora, głośników - samą skrzynkę ) który starczy mi na dłuższy czas do odpalania gier na bardzo wysokim poziomie. Wiem, że w tym przedziale cenowym ciężko jest złożyć coś co nie będzie szybkie, ale chcę złożyć coś co mi starczy na pewien okres czasu bez niepotrzebnej modernizacji. Dysponuję kwotą 6000zł tak +/-. Ale bez kosmicznych szaleństw. Nie wykluczone że będę próbował bawić się w niewielkie podkręcanie tego zestawu ale z pomocą osoby która się na tym zna. Może procesorek 4 rdzeniowy
Aaaa... I jeszcze jakiś fajny monitor, ale z serii płaskich. Ale to już nie wchodzący w tą kwotę 6.000zł.
Pozdrawiam, Tomek.

Moja zawartość
Mężczyzna