Edit Pioteer's - DN? Więcej znaków zapytania i emotek nie dało się wrzucić? Wrzucam ostrzeżenie, bo to już kolejny twój post łamiący regulamin.
F.E.A.R. Extraction Point - Oryginał
Rozpoczęty przez
Mireczek22
, 03 01 2007 17:42
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 01 2007 - 17:42
Wszystko juz gra .

Edit Pioteer's - DN? Więcej znaków zapytania i emotek nie dało się wrzucić? Wrzucam ostrzeżenie, bo to już kolejny twój post łamiący regulamin.
Napisano 03 01 2007 - 22:35
gra nie jest zepsuta tylko zabezpieczona wiec dlatego masz błedy przy kopiowaniu na dysk
a podstawową wersje fear masz ? bo wydaje mi sie ze instalujesz dodatek do gry fear
a podstawową wersje fear masz ? bo wydaje mi sie ze instalujesz dodatek do gry fear
Napisano 04 01 2007 - 01:03
Jedno zdjecie mowi o tym , ze nie ma....
A bledy i zabezpieczenia miedzy bajki bo wszystko da sie zgrac i zainstalowac...problemem jest to , ze instaluje dodatek bez podstawki...
Napisano 18 09 2007 - 13:37
Witam wszystkich mam problem z grą otóż zainstalowałem fear a potem dodatek F.E.A.R. Extraction Point i patsch 1,07 i gdy w gram w dodatek to drzwi robią sie przezroczyste i kopią sie tekstury. jesli mieliście ten problem albo wiecie jak jemu zapobiec to piszcie
Pozdro
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych