Nie znalazlem nic powiazanego z tymi sterownikami. A zamiast Magistrali Microsoft UAA dla High Definition audio mam cos takiego audio device on high definition audio bus gdy naciskam szczeguly sterownika to pisze mi "Zadne pliki sterownika nie sa wymagane dla tego uzytkownika albo pliki te nie zostalu zaladowane" a jak naciskam odiansaluj sterownik to pisze "nie mozna odinstalowac urzadzenia.Urzadzenie to moze byc wymagane do rozruchu komputera"
Nie moge znales tej poprawki w Dodaj/Usuń Programy gdzie moge ja znalesc ??Jak daje Ctrl+f to normalnie znajduje mi pliki tej poprawki wiec napewno jest zainstatalowana
Ściągnąłem poprawke KB888111 ale nic niedala.Widze ze narazie nikt sie tym nie zainteresowal
Po zainstalowani tej poprawki nie moge zainstalowac nawet tych starych sterownikow wyskakuje mi ze "Kontynuowanie tego oprogramowania moze zaklucic lub zdestabilizowac dzialanie systemu teraz lub w przyslosci..." mam do wyboru zatrzymaj instalacje i mimo to kontunuluj
Odinstalowalem stare sterowniki i sciagnolem Realtek high definition Audio Driver R1.97 podczas instalacji wyskakuje mi error "nie powiodla sie instalacja srerownika realtek HD audio [error code : 0xE0000227]