Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dziwne głośniki w laptopie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 niekumata

niekumata

Obserwator

• 7 postów

Napisano 08 03 2008 - 11:07

Witam jak mój nick wskazuje jestem niekumata i potrzebuje pomocy. Mam laptopa a na dysku D: mam Asus sterowniki xp_2k wczoraj postępowalam zgodnie z intrukcjami wydawanymi przez rodzinę, ale dzisiaj jestem sama a potzrbuje dźwięk. A więc wczoraj wlaczylam niejaki Realtek i sie zainstalowal poprawnie i pojawila sie ikona glosności wczoraj i muzyka szla i wszystko inne. Ale włączajac dzisiaj koputer z rana ponownie nie bylo ikonki glosu. Więc postanowilam dzialac na wlasna reke. Zrobilam identycznie jak wczoraj. Po ponownymuruchomieniu windowsa ikona glosnosci znow pojawila sie. Z tym że nie bylo tam nic o glosności tylko mikrofo i balans. A na dole tego okienka nie bylo wycisz a zaznacz, a wspomnę że nie dalo się odznaczyc juz tego. Wczraj równiez w moj komputer/dźwięki i urzadzenia audio wszystko mialam nieaktywne, dopiero po wskazówkach ze strony mojej rodziny wszystko wróciło do normy. Ale problem powtórzył się i jest to samo mimo że rano zainstalowalam tak jak wczoraj, niby ikona jest, ale jak puszczam muzyke w mdia playerze to pisze ze moj sprzet nie dziala poprawnie lub jest zle podlaczony. I kazda ikona w ustawieniach jest nieaktywna. Wspomne jeszcze że mam wbudowane glosniki. A wczoraj próbowałam podlczyc starsze. Zostalam poinformowana ze prawdopodobnie odinstalowalam sterowniki możliwe, ale dzisiaj znowu to juz nie mozliwe! Nie wiem co sie dzieje z tym latopem bardzo prosze o pomoc :turned: Z gory dziekuje

• 0

#2 killov

killov

Początkujący

• 131 postów

Napisano 08 03 2008 - 19:06

Usuń w panelu sterowania / dodaj usuń programy - zainstalowane sterowniki i powtórz proces instalacji. Gdybyś robiła wszystko prawidłowo byłoby cacy, więc nie skrzecz.

Po co dwa posty, w osobnych tematach?

Ps. Wszystkiego najpiękniejszego, z dnia kobiet.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych