Skocz do zawartości

Dzik:)

OFFLINE Ostatnio: 10 02 2008 20:00
-----

Moje posty

W temacie: Komputer do gier (i innych także) do 4500 zł - jakie podzespoły?

10 02 2008 - 19:27

Zły wybór może to to nie jest, ale szkoda pieniędzy jeśli miałaby tam być tylko jedna karta :) Są zawsze tańsze odpowiedniki na których możesz umieścić jedną kartę. No ale bierzesz dwie więc ta płyta wchodzi w grę, poczekaj aż jeszcze ktoś się wypowie może są lepsze płyty :)

On ma możliwość kupienia Gtx-a za 1 k <_<

09 02 2008 - 03:03

ni =]
No chyba że potem drugiego Gtx bierzesz.

A co do obsługi slotów ddr3 pamięci ddr2 to na 90 % nie są obsługiwane <_< (niech ktoś potwierdzi:P)

Możliwe, że później wezmę drugiego gtxa. Ale jeżeli nie, to dlaczego nie jest dobrym wyborem?

Zły wybór może to to nie jest, ale szkoda pieniędzy jeśli miałaby tam być tylko jedna karta :P Są zawsze tańsze odpowiedniki na których możesz umieścić jedną kartę. No ale bierzesz dwie więc ta płyta wchodzi w grę, poczekaj aż jeszcze ktoś się wypowie może są lepsze płyty :D

W temacie: Pochwal się swoim sprzętem.

09 02 2008 - 01:54

Złomiak ;F

Procesor : AMD Sempron™ Processor 3000+
Karta Grafiki : Asus Hm 512 ati radeon x1300 (512 ram) ale i tak [beeep] stare ;/ jeszcze mi na dodatek ją w sklepie z Płytą główną złączyli bez mej zgody ;f albo już była złączona..
Dysk : Stary 6-letni 80 gb :P
Zasilacz : Tego to nikt nie wie :P też 6 lat :D
Ram : GoodRam 2x1gb 800Mhz Dual
Płyta główna : Asus M2V-MX
Monitor - Samsung Syncmaster 17cal również 6 latek :P

Ogólnie na sprzęt narzekam.. ale o dziwo ku memu zdumieniu Crysis na low chodzi np. płynnie co jakiś czas czy przy ogromnych efektach jest zwolnienie(nie przycięcie)akcji. Co wcale nie zmienia faktu że sprzęt do [beeep] i niedługo wymieniam <_<

09 02 2008 - 01:40

Czy płyta główna asus p5n32-e sli będzie dobrym wyborem w przypadku, gdybym wybrał 4 GB ddr2 i kartę graficzną asus geforce 8800gtx?

ni =]
No chyba że potem drugiego Gtx bierzesz.

A co do obsługi slotów ddr3 pamięci ddr2 to na 90 % nie są obsługiwane <_< (niech ktoś potwierdzi:P)

W temacie: karta graficzna ATI Radeon 2600 pro

08 02 2008 - 02:14

Hmm co powiesz na to żę ja mam moim radeonem x1300 średnio 26 fps w testach :( ? ofc na niskich ;)

Z tym radeonem w rozdziałce 800x600 pograsz może w średnich ;) podkreślam "może"

A gra ruszy na pewno ^_^