hej mam zepsutego windowsa a mianowicie przy ladowaniu windows reset kompa
da sie zaisntalowac kolejnego windowsa na dysku D ? zeby nie utracic danych z C i zeby przed startem sys. wybrac ktory ma sie zestartowac bo mi zalezy na danych zeby je gdzies przekopiowac
Dwa windowsy na C i D ? jak ?
Rozpoczęty przez
promen
, 06 11 2008 08:31
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 11 2008 - 08:31
Napisano 06 11 2008 - 08:33
Po co instalować nowego, drugiego Windowsa, skoro można użyć opcji "Napraw" spod setup'u. Bootujesz z płytki, i dajesz R. Windows instaluje się ponownie w tym samym miejscu.. Zostają Ci wszystkie zainstalowane programy, oraz dane. Tak jakbyś w ogóle systemu nie ruszał..
Napisano 06 11 2008 - 14:46
jak daje R to sie wlacza konsola i odrazu jest
C:\
i np CD windows nie dziala itp
pisze ze nie ma folderu ani katalogu
to jak zrobic ten repair?
C:\
i np CD windows nie dziala itp
pisze ze nie ma folderu ani katalogu
to jak zrobic ten repair?
Napisano 06 11 2008 - 14:53
Są dwa R do wyboru, i ja nie mówię o Konsoli. Nie pamiętam czy to było R przed, czy po akceptacji warunków "F8" musisz zobaczyć..Przy jednym jest napisane "aby uruchomić konsolę", a przy drugim "naprawić system Windows" Aha ważna sprawa! : Musisz zobaczyć, czy w ogóle instalator wykrył poprzednią instalację Windows'a. Jeśli nie to niestety, ale R już nie pomoże..
Napisano 06 11 2008 - 15:03
w konsoli nie wykrywa...
ok instaluje na D
jak zainstaluje na D i bede z niego korzystal do jak usunac tego z C nie robiac formata? he?
ok instaluje na D
jak zainstaluje na D i bede z niego korzystal do jak usunac tego z C nie robiac formata? he?
Napisano 06 11 2008 - 15:16
Nom , możesz sobie wtedy sformatować C. Tylko przenieś dane..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych