Skocz do zawartości

Zdjęcie

Drukuje na zielono.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 HazeR

HazeR

Początkujący

• 38 postów

Napisano 05 11 2007 - 12:32

Witam.

Mam do was pytanie odnośnie problemu z drukarką otóż model drukarki to HP Deskjet 3740 Series jest ona podlaczona do innego komputera z którego drukuje normalnie (nie jest on serwerem) ale jest podlaczony w tym samym pokoju więc polecenie drukowania wysylane jest najpierw przez ów komputer.
Problem polega na tym że drukuje ten sam text z mojego komputera na zielono a tego do którego jest podlaczona drukuje normalnie.
We właściwościach ustawiam nawet drukowanie w skali szarości i nic tusz jest nowy czarny + kolor

Pozdrawiam ;)

• 0

#2 sxvrafar

sxvrafar

Początkujący

• 81 postów

Napisano 06 11 2007 - 11:01

albo jakość wydruku za wysoka albo coś ze sterownikiem bo nie używa czarnego tylko składa z pozostałych trzech kolorów
w pierwszej kolejności sprawdź właściwości wydruku
i przede wszystkim czy oba kompy mają ten sam system bo takie efekty lubi robić XP więc zakładam że ten system jest na twoim kompie

• 0

#3 HazeR

HazeR

Początkujący

• 38 postów

Napisano 06 11 2007 - 16:08

albo jakość wydruku za wysoka albo coś ze sterownikiem bo nie używa czarnego tylko składa z pozostałych trzech kolorów
w pierwszej kolejności sprawdź właściwości wydruku
i przede wszystkim czy oba kompy mają ten sam system bo takie efekty lubi robić XP więc zakładam że ten system jest na twoim kompie

No więc system operacyjny to Windows XP profesional na komputerze do którego jest podłaczona drukarka równiez Windows XP ale home editionl.
Drukarka była przeinstalowana jakosc wydruku byla ustawiana i wysoka i standardowa jednak nic to niedalo. Nie wiem czy ma to znaczdenie ze ja mam system profesional a ten drugi komputer home edition.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych