Skocz do zawartości

Zdjęcie

Drukowanie w wordzie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 userus

userus

Nowy

• 1 postów

Napisano 01 12 2007 - 12:21

Witam, mam problem ;) Otoz chcialbym wydrukowac zwykla drukarka Canona pliki z fiszek ;] Dla nie wtajemniczonych sa to takie gotowe arkusze ktore drukuje sie i po jeden stronie mamy załóżmy pytanie a z drugiej strony mamy wydrukuowaną odpowiedz. Ja mam akurat fiszki angielskie,tzn mam w jednym arkuszu wyrazy po polsku a w drugim pliku, te same wyrazy tylko ze w jezyku angielskim. Jest to oczywiscie przydatne wylacznie w celach edukacyjnych ;] No i własnie gdy drukuje kartke z "polskimi wyrazami" a nastepnie wkladam ja jeszcze raz i drukuje tym razem strone z "odpowiednikami angielskimi" niestety wychodzi mi to zawsze nie rowno ;D Nigdy sie nie pokrywaja odpowiedne wyrazy, raz brakuje troche, drugim razem wchodzi polowa innego wyrazu w miejsce innego Dołączona grafika A ja oczywiscie chcialbym ta kartke pociac w mniejsze pojedyncze karteczki tak aby na jednej byl jeden wyraz a z drugiej strony jego odpowiednik po angielsku.

Jak to zrobic ?? ;]

Pomozcie :(

Ps. Wrzucam dwa przykladowe pliki abyscie mogli sami to zobaczyc :(

Załączone pliki

• 0

#2 Tequila

Tequila

Stały użytkownik

• 386 postów

Napisano 01 12 2007 - 13:57