Ten filmik daje naprawdę dużo do myślenia
Drastyczne Wypadki
Rozpoczęty przez
Dodo_14
, 11 02 2009 20:33
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 02 2009 - 20:33
Ten filmik daje naprawdę dużo do myślenia
Napisano 11 02 2009 - 22:41
Fakt, daje do myslenia. I nie ma w nim zadnej narracji, dialogow, lektora...
Ja pie**ole...
Ja pie**ole...
Napisano 12 02 2009 - 01:52
Lepiej niż Oskar bym tego nie ujął.
Na szkoleniach powinni takie coś pokazywać, aby młodzi, świeżo upieczeni kierowcy się zastanowili przed tym niż wcisną gaz do oporu.
Na szkoleniach powinni takie coś pokazywać, aby młodzi, świeżo upieczeni kierowcy się zastanowili przed tym niż wcisną gaz do oporu.
Napisano 12 02 2009 - 11:56
Film daje do myślenia.
Ale motyx, gość na szkoleniu obejrzy taki film i stwierdzi, że jego to przecież nie dotyczy, bo on tak świetnie umie kierować, że nie doprowadzi do czegoś takiego. A potem taki pijany gość wraca np z imprezy i kończy się to tak jak na tym filmie. ;/
Ale motyx, gość na szkoleniu obejrzy taki film i stwierdzi, że jego to przecież nie dotyczy, bo on tak świetnie umie kierować, że nie doprowadzi do czegoś takiego. A potem taki pijany gość wraca np z imprezy i kończy się to tak jak na tym filmie. ;/
Napisano 12 02 2009 - 16:37
To co wcześniej, film naprawdę daje do myślenia.
A tak w ogóle, niby wszyscy wiedzą, że tak nie można postępować, ale jak przyjdzie ''co do czego'', to o tym zapominają i BUCH(ktoś może stracić życie przez czyjąś nieuwagę).
A tak w ogóle, niby wszyscy wiedzą, że tak nie można postępować, ale jak przyjdzie ''co do czego'', to o tym zapominają i BUCH(ktoś może stracić życie przez czyjąś nieuwagę).
Napisano 12 02 2009 - 17:13
Daje do myślenia... Kiedyś ogłądałem tragiczne wypadki w F1... Zaraz dam linka... I dają zapytanie dlaczego ten sport dalej kwitnie gdy tyle ludzi może zginąć???
@edit Aby to obejrzeć musicie mieć 18 lat na koncie na YouTube
@edit Aby to obejrzeć musicie mieć 18 lat na koncie na YouTube
Napisano 12 02 2009 - 19:40
Ja nie mogę... Proszę was, więcej nie dawajcie takich filmów... Człowiek tylko się załamuje...
Napisano 12 02 2009 - 20:12
ty jesteś metalem 
Nic nie jest w stanie cię załamać
Napisano 12 02 2009 - 20:55
ty jesteś metalem
zamilcz
Napisano 12 02 2009 - 21:08
Według mnie powinno coś takiego się pokazać w telewizji, zamiast tych idiotycznych reklam...
Napisano 12 02 2009 - 21:59
Tak się zdaża. Według Mnie teraz wszyscy tak mówią, a przyjdzie taki okres, że będą chcieli zaimponować dziewczynie i zrobią to samo. Zgadzam się z Liczem, po co to pokazywać, skoro to i tak nic nie da.
Napisano 12 02 2009 - 22:01
To chyba Jakub 
No co prawda jestem metalem ale metale to wrażliwi ludzie
Wracając do topicu. Teoretycznie to nie ma sensu tego pokazywać. Bo mężczyzny samochód to przedłużenie członka. Dba o niego a jak już go pokaże to musi się bardzo dobrze popisać
No co prawda jestem metalem ale metale to wrażliwi ludzie
Wracając do topicu. Teoretycznie to nie ma sensu tego pokazywać. Bo mężczyzny samochód to przedłużenie członka. Dba o niego a jak już go pokaże to musi się bardzo dobrze popisać
Napisano 12 02 2009 - 22:25
Wniosek ?? :
-Każdy teraz to czyta i Myśli "Ale głupi ludzie. Popisując się ryzykują życie swoje i innych).
-Przyjdzie moment, że o tym zapomną i będą robić to samo.
Tak już jest
Ehhh
-Każdy teraz to czyta i Myśli "Ale głupi ludzie. Popisując się ryzykują życie swoje i innych).
-Przyjdzie moment, że o tym zapomną i będą robić to samo.
Tak już jest
Ehhh
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych