Coś tam poznajdywałem ,teraz tylko żeby podziałało
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Dragonstorm
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 957
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Czym lub jak odtworzyć plik zapisany w formacie .adf ?
20 11 2008 - 11:17
Dziekuje
W temacie: Mój komputer zachowuje się dziwacznie..:(
15 11 2008 - 10:27
Ok wczoraj ów restart z niebieskim ekranem pojawił się przy zwykłym załączeniu E-mula.... więc zdaje się że to nie jest karta graficzna....czy możliwe że to coś z płytą główną albo z prockiem?!? Mogło to ulec uszkodzeniu od zwykłego czyszczenia sprężonym powietrzem!?!?
13 11 2008 - 23:05
Dla pewności może masz możliwość poryczenia od kogoś karty graficznej, to sprawdził byś czy to dzieje się z powodu karty.
Ok wygrzebałem z rupieci mojego starego Geforce'a 4
Hmm co prawda komputer się nie zrestartował ale ze wspomnianego Warcrafta po jakichś 30-40minutach gry wywaliło mi do Windowsa z krytycznym błędem...tak jak to było przedtem...no chyba że ten stary GF 4 jest również w nienajlepszej kondycji...
Już sam nie wiem...nie wiem co mam robić...chyba pozostaje jeszcze opcja z serwisem...tylko żeby tak znaleźć jakiś kompetentny...bo zazwyczaj to oni formatują dysk, wgrywają na nowo sterowniki i myślą ze to załatwi sprawe...bynajmniej już wiele takich przypadków widziałem...
No chyba że ktoś ma jeszcze jakiś pomysł co jest nie takz tym moim kompem...i może znacie jakieś lekarstwo??
Wiem że to tak trudno na odległość doradzić...ale "łapie się każdej deski" byle doprowadzić mój komp do stanu zprzed paru dni..tym bardziej, że jak pisałem w 1 poście przez 5 latek nie zrobił mi żadnej, ale to żadnej niemiłej niespodzianki...a bywało że śmigał i 7dni bez restartowania
13 11 2008 - 13:23
Ehmmm tzn że czeka mnie zakup nowej karty graficznej?Jeśli wszystko dobrze podłączyłeś a mimo to masz problem z kartą to podejrzewam że karta jest uszkodzona a dokładnie któryś z układów.
Pewnie gdybym nie ruszał nic...zostawił drania zakurzonego to chodziłby wporządku...chce się dobrze a wychodzi jak zawsze
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Dragonstorm
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość