Skocz do zawartości

Dondylu

OFFLINE Ostatnio: 30 09 2014 12:30
-----

Moje posty

W temacie: Komputer dziwnie się zamula

29 09 2014 - 19:42

Witam mam podobny problem z komputerem w czwartek 25.09.2014 r z komputerem zaczęło się dziać coś dziwnego co 10  sec. zacinał się na 3,2 sec. ale jeszcze nie było tragedii przeskanowałem avastem tym bezpłatnym po czym wykryło mi 2 wirusy o nazwie Win32. Avast niby usunoł wirusy ale z dnia nadzień coraz gorzej dziś 29.09. 2014 r. nie mogę już nawet  grać zacina mi się wszystko hearthstone, league of legends to wogólę nie mogę patcha włączyć C.S a 1.6 tak samo wejdę do gry i odrazu ścinka sreeen Shoot dziś zakupiłem Nortona Internet Security full wersje wyszukało mi 4 wirusy z wysokim zagrożeniem oraz 58 błędów ktore zostały niby zlikwidowane ale dalej się zacina nie wiem co robić komputer nowy dopiero pół roku ma czytałem dziś troche o tych wirusach i podejrzewam że może być to robak Netsky.AB używający nazwy „csrss.exe” znalazłem właśnie ten plik w menedżerze zadań ale nie da się go usunąć boje się też że to może być jakiś niewykrywalny wirus który przesyła dane hackerowi np numeru karty którą płace w battle.necie nie wiem co mam robić POMOCY !!!