Na święta chcę kupić w prezencje dla rodzinki dobry domowy projektor :-)) niech się cieszą ! .. a i ja ukradkiem skorzystam !
Nie mam jednak pojęcia co wybrać - trochę tego jest w sieci, a czasu do świąt coraz mniej ...!
Sprzęt będzie głównie wykorzystywany przez córę do bajek ale wiadomo że czasem do czegoś ambitniejszego będę go chciał wykorzystać ... ;-)
Przydało by się hdmi i wiadomo koniecznie hd ;-) mozecie polecić jakąś fajną markę ?
Domowy projektor
Rozpoczęty przez
mariken
, 11 12 2011 20:47
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 11 12 2011 - 20:47
Napisano 11 12 2011 - 21:48
W chwili obecnej najlepsze co możesz kupić to rzutnik od Optoma.
Mają rewelacyjny ansi kontrast (wiernie oddają kolory), hdmi i sporą rozdzielczość.
Sam jakiś czas temu potrzebowałem rzutnika z tym że bardziej do gier i zakupiłem w PRONO takie cudo "Optoma HD600X-LV" i jak na razie jestem bardzo zadowolony.
Wcześniej wertowałem różne fora/sklepy i poza tą firmą wszyscy polecają jeszcze projektory firmy Epson.
BTW Masz świadomość że do rzutnika wypadało by dokupić ekran ;-)? (jakieś 300 PLN)
Mają rewelacyjny ansi kontrast (wiernie oddają kolory), hdmi i sporą rozdzielczość.
Sam jakiś czas temu potrzebowałem rzutnika z tym że bardziej do gier i zakupiłem w PRONO takie cudo "Optoma HD600X-LV" i jak na razie jestem bardzo zadowolony.
Wcześniej wertowałem różne fora/sklepy i poza tą firmą wszyscy polecają jeszcze projektory firmy Epson.
BTW Masz świadomość że do rzutnika wypadało by dokupić ekran ;-)? (jakieś 300 PLN)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych