Siemka, to mój pierwszy post na tym forum

licze na Waszą pomoc
Otoz mam taki problem, gdybym sie mniej wiecej na tym znal to bym nie zadawal tak amatorskiego pytanie

mam dosyc dobry sprzet, kupiony rok temu (kosztowal mnie sporo kasy), Intel® Core2 CPU 6300, 1.86 GHz (chyba cos malo), dwurdzeniowy, 1gb ramu, NVIDA GeForce 7300 GT (tak ogólnie). Jednak pomimo przyzwoitego kompa niezadowala mnie on, a to co ostatnio odwala mnie totalnie wkurza

Kupiłem se gre Call of Duty 4, wymagania tej gry to Intel Pentium 4 2.4 GHz /AMD 64 2800+ lub intel i AMD 1.8 GHz Dual Control lub lepszy, 512 mb ram, nvida geforce 6600, 8gb miejsca (dyski mam lacznie 300gb jakies). No wydawało mi sie iz gierka pojdzie mi bez problemu, ba ... jeszcze se ustawie wysokie parametry gry. Jednak po zainstalowaniu okazało sie ze gra plynnie i bez bledow chodzi mi tylko na niemal ze najnizszych ustawieniach oraz rozdzielczosci 1100 iles na 800 iles (mam monitor 21 cali, 1650 x 1050

). A i jeszcze coś, komputer piszczy podczas grania. Dzwiek ten pojawia sie takze podczas wlaczania kompa. A więc, dlaczego tak sie dzieje ? Co moge zrobic ? Cos wymienic ?
PLZ POMOZCIE I PISZCIE TAK ZEBY ZROZUMIAŁ
pozdro