Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dobra w jaki sposob mozna sie skontaktowac z kims kto jest opowiedzialny za to forum? / zakończone

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 dagdasamildanac

dagdasamildanac

Początkujący

• 15 postów

Napisano 31 05 2008 - 09:04

zostalem publicznie zniewazony ....
poza tym zostaly zlamane prawa tego fora przez jego moderatora
10% warna za uzywanie angielskiego jakies 5 wyrazow ....
w art1 jest mowa ze jezykiem ktorym mozna sie tu poslugiwac jes t
A) polski
:) angielski
nikt nie che mi tego wytlumaczyc - zero mozliwosci odwolania ani odpowiedzi
powiedzialem mam prawao jak kazdy uzytkownik internetu a tu normalnie jest meksyk wiec postaram sie zrobic co bede mogl Dołączona grafika!Dołączona grafika

• 0

#2 Marix125

Marix125

Starszy:

• 1 394 postów

Napisano 31 05 2008 - 10:27

Przed momentem przeprzałem Twoje posty. Moderatorzy dobrze zrobili, że dali Ci warna i założyli moderke.

Piszesz głupio jak byś wyładowywał swoją energie i złe humory tylko wyłącznie na Forum. Wprowadzasz niepotrzebny ferment i zaniżasz poziom Forum, swymi wypowiedziami. Każda wypowiedź innych osób Cię denerwuje i używasz wulgaryzmów z gwiazdkami. Jak Forum tak ostro działa na Ciebie to na nie nie wchodź lub je zmień.

Jeśli masz problemy ze sobą to popracuj nad tym, przejdź się na spacer, posłuchaj spokojnej muzyki, przejrzyj swe posty jak i posty innych użytkowników, a następnie wyciągnij wnioski.

Sam Twój nick już wiele mówi...

Przy okazji ten temat czekał na zatwierdzenie, na dodatek założyłeś go w złym dziale i należałby Ci się kolejny warn. Temat przeniosłem tutaj i go zatwierdziłem...

A jak masz jakiś problem do Moderatorów to wypowiadaj się tutaj KLIK

• 0

#3 Kazeeny

Kazeeny

Stały użytkownik

• 209 postów

Napisano 31 05 2008 - 10:33

poza tym zostaly zlamane prawa tego fora przez jego moderatora
10% warna za uzywanie angielskiego jakies 5 wyrazow ....
w art1 jest mowa ze jezykiem ktorym mozna sie tu poslugiwac jes t
A) polski
:) angielski
nikt nie che mi tego wytlumaczyc - zero mozliwosci odwolania ani odpowiedzi

Tłumaczyliśmy - angielskiego należy używać w rozsądnych granicach - czyli tak, żeby przynajmnije większość userów rozumiała, o co chodzi. Kiedy ja przeczytałam Twoją wypowiedź, niemalże nic nie rozumiałam - rzeczywiście, użyłeś z 5 wyrazów po angielsku - a reszta? A angielskiego uczę się baaardzo długo...
Po drugie - przeklinałeś w postach (i co z tego, że je zagwiazdkowałeś...)
  • 0

#4 #plus

#plus

Uzależniony od forum

• 1 315 postów

Napisano 31 05 2008 - 11:34

Kolego z trudnym nickiem, dostałem właśnie skargę od jednego użytkownika, napisałeś mu wiadomość o treści którą pozwolę sobie przytoczyć:

ty cioto niedo[beeep]ana do mnie mowisz ze nie mam kultury??
no sopko to wszystko wyjasnia jestes polakiem....
[beeep] wspolczuje twojej matce, ciota
najchetniej to za to bym cie na[beeep]al
ale nie moge moze kiedys ty [beeep]ana cioto

Wystarczy jeszcze jeden taki wybryk i masz bana.

// aha, jeżeli masz jeszcze jakieś wątpliwości to mamy Twoje IP, więc nie czuj się tak pewnie, bo za obrażanie innych ludzi grozi odpowiedzialność karna.
  • 0

#5 Ziele

Ziele

Biblioteka Zielińskiego

• 1 812 postów

Napisano 31 05 2008 - 12:35

Obraziłeś jednego użytkownika i mnie :)
Mam pomysł.. Zgłoś sprawę do sądu i mówię poważnie.

Jak wygląda aktualna sytuacja?
Administratorzy i moderatorzy forum mają prawo do kwestionowania twoich wypowiedzi i rozdawania warnów.
Napisałeś posta po angielsku w nierozsądnych granicach.. Dopisek po angielsku, który każdy zrozumie to co innego.
Wyzywałeś zarówno administratora jak i użytkownika.. Podczas wyzywania mnie padły również pogróżki, że się do mnie przejedziesz itd xD

Co masz na swoją obronę?
Ach tak regulamin.. Nie złamałem regulaminu, ponieważ przekroczyłeś rozsądną granicę. Jeżeli nadal się przy tym upierasz przeczytaj go jeszcze raz i zobacz ile punktów złamałeś osobiście.

Serdecznie pozdrawiam
Ziele

PS
Jak chcesz się dalej przejechać to zapraszam na PW podam adres xD
  • 0

#6 Gość_unitraxxx_*

Gość_unitraxxx_*

Napisano 31 05 2008 - 12:40

dagdasamildanac> a w jaki to sposób i przez kogo zostałeś publicznie znieważony ? można prosić o link do tematu.?

na forum obowiązują troszke inne reguły niż w realnym świecie- tu obowiązuje regulamin forum i jego się trzymać należy, kto się nie trzyma łamie prawo danego forum i podlega karze zgodnie z wytycznymi

mnie wiele razy obrażano ale ja wolę wyjaśnić bo w internecie jak i wszędzie indziej zasada: jak cię widzą tak cię piszą - jest aktualna
  • 0

#7 Marix125

Marix125

Starszy:

• 1 394 postów

Napisano 01 06 2008 - 09:47

Informuję, iż dagdasamildanac Otrzymał bana na 50 dni, ponieważ kolejny raz zaczął zniesławiać w PW.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych