Skocz do zawartości

Zdjęcie

Do czego służy wejście USB w liveboxie ????

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 maciej0227

maciej0227

Początkujący

• 33 postów

Napisano 07 01 2007 - 16:09

Hej mam pytanko do czzego śłuży wejście USB w liveboxie ??? Nie chodzi mi o wyjście ! myślałęm żę jak podłączy się do niego drukarkę to będzie ona w sieci, ale niestety nie ma jej (cyba że trzeba coś skonfigurować), dobrze bvy było gdy podłączyło się np. dysk USB do liveboxa i byłby on w sieci. Więc jeśli ktoś mógłby mi pomóc to będę wdzięczny <_<:D

• 0

#2 alex82

alex82

Początkujący

• 56 postów

Napisano 08 01 2007 - 06:26

Hej mam pytanko do czzego śłuży wejście USB w liveboxie ??? Nie chodzi mi o wyjście ! myślałęm żę jak podłączy się do niego drukarkę to będzie ona w sieci, ale niestety nie ma jej (cyba że trzeba coś skonfigurować), dobrze bvy było gdy podłączyło się np. dysk USB do liveboxa i byłby on w sieci. Więc jeśli ktoś mógłby mi pomóc to będę wdzięczny :D:D

Nie bawiłem sie jeszcze w to ale czytając instrukcje TP to jest to USB ACC przystosowany do urządzeń zewnętrznych np.kamera internetowa . A więc drukarka też chyba powinna Dołączona grafika!!

• 0

#3 maciej0227

maciej0227

Początkujący

• 33 postów

Napisano 08 01 2007 - 10:12

Fajnie tylko że ja nie mam instrukcji obsługi od liveboxa i niewiem gdzie tego szukać Dołączona grafika więc nadal proszę o pomoc Dołączona grafika!!
  • 0

#4 PC Pogromca

PC Pogromca

Stały użytkownik

• 239 postów

Napisano 08 01 2007 - 12:19

Fajnie tylko że ja nie mam instrukcji obsługi od liveboxa i niewiem gdzie tego szukać Dołączona grafika więc nadal proszę o pomoc Dołączona grafika!!

Link bezpośrednio do instrukcji :D
  • 0

#5 maciej0227

maciej0227

Początkujący

• 33 postów

Napisano 09 01 2007 - 16:44

Fajnie tylko ze w instrukcji jest napisane do czego służy te wejści a nie ma jak je skonfigurować, jedyne dane na temat tego wejścia to kilka wyrazów Dołączona grafika!!

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych