Skocz do zawartości

Devil11

OFFLINE Ostatnio: 09 05 2007 13:46
-----

Moje tematy

Prosze o Pomoc ! Bardzo powazny problem

08 05 2007 - 10:42

Witam Wszystkich

Jestem nowym uzytkownikiem forum poniewaz widze ze jest tu pare osob znajacych sie na komputerach,a nie stado bachorow wymyslajacych swoje wlasne racje oraz idee ..

Moj problem jest nastepujacy

Posiadal Laptopa z 32bitowa Vista (oryginalna) kupionego miesiac temu w Dublinie

Komputer po skonczeniu pracy nie wylacza sie wogole Dołączona grafika jest napisane login off i tylko tyle tak jak by sie wieszal przy samym wyjsciu sprawdzilem system 2 antywirusami obecnie mam Kasperskiego 6.0 ale nic nie znalazlo co moge poradzic na ten krytyczny blad ? jak to naprawic .. druga sprawa to pojawia sie informacja low memory .. slaba pamiec a po tym za 10 minut komputer strasznie sie wiesza mam 1240 ram ddr2 i nic na dysku wiedz to raczej niemozliwe .. jezeli ktos sie z tym spotkal i wie co na to poradzic prosze o odpowiedz .. Najwazniejsze jest w tym momecie ze nie moge wylaczyc komputera w sposob narmalny .. prosze o pomoc ludzi znajacych sie na tym ..

z gory dziekuje pozdrawiam Darek

//Proszę o zmianę nazwy tematu na odpowiadający opisanemu tu problemowi. [Regulamin Art. 3. § 8.]
Hugster