- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Denneseja
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 561
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP MT
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Sygnał Biosu
12 08 2008 - 14:07
Właśnie zasysam goldemory sprawdzę ram i od razu po skanowaniu powiem wam jak to jest z tym ramem. Ale narazie idę spać jestem po długiej trasie rowerowej i padam z nóg(czasem trzeba się wybrać na takiego typu wycieczki).
W temacie: Problem z Radeon 9200
11 08 2008 - 18:01
Też mam radeonka 9200 tylko se. Gothic 3 jakoś dźwiga a czasem mnie zadziwia i płynnie na średnic chodzi lecz ognia często nie wyświetla. Z tym przegrzewaniem to część racji lecz po mojemu powinieneś sprawdzić jeszcze inne podzespoły, może zasilacz nie wyrabiać czy coś... Mi jeszcze niedawno komp ledwo się odpalał i dziwiłem się że, przy byle jakiej grze się wyłącza(przy tych słabszych po paru minutach), wszyscy podejrzewali winę ramu lub zasilacza a się okazało że, procek i płyta główna się spaliły:D Dziwne nawet jakim cudem się odpalał
W temacie: Problem z grafika
11 08 2008 - 17:52
Ja bym proponował Chieftec-http://www.allegro.pl/item414265727_chieftec_gps_450_wat_20_24pin_gwarancja.html. Sprawdź tylko czy pasuje do twojego kompa i czy tyle W wystarczy.
W temacie: Sygnał Biosu
11 08 2008 - 17:41
Ram sprawdzałem dokładnie jak mówiłeś( to znaczy przeczyściłem styki i powkładałem pojedynczo, i w jednym i w drugim było to samo czyli komp bez zmian). Sprawdziłem przed chwilą dysk i pracuje w trybie DMA jeśli jeszcze masz jakieś pomysły to jak najchętniej je usłyszę
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Denneseja
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość