Skocz do zawartości

Zdjęcie
sprzedam

Dell Optiplex GX620

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 EmCe Jay

EmCe Jay

Old school

• 363 postów

Napisano 21 02 2012 - 22:17

Witam

Link allegro : http://allegro.pl/de...2152093275.html

Mam na sprzedaż komputer Dell Optiplex GX620 za 200zł, komputer został wyczyszczony (na fotkach allegro widać trochę kurzu ale tylko dlatego że pożyczyłem cyfrówkę od kumpla do zrobienia fotki a obecnie na ferie gdzieś wyjechał i nie mam czym fotki zrobić ponownie). Postawiona pasta AS 5 (pasta już jest trochę na rynku ale to nie jest przecież maszynka do OC ;) )

I najważniejsze czyli co w nim siedzi.

Pentium D 830
512Mb RAM'u
Integra GMA950(i945ZG)
Najnowszy BIOS A11
Chipset i945G
Dysk 40Gb sATA
Napęd DVD-ROM

Proszę zwrócić uwagę na to że jest to nowsza rewizja która ma dysk umiejscowiony pod napędem i nie blokuje przepływu powietrza, a we wcześniejszych modelach na płycie głównej pod roku, dwóch wylewały kondensatory i paliły się sekcje zasilania. Pod napędem jest miejsce na drugi dysk twardy, dwa złącza sATA na płycie. Ceny komputerów z podobną konfiguracją oscylują w granicach 300zł (mają tylko 512Mb RAM'u więcej), sprzedaję tak tanio gdyż obecnie potrzebuję kasy na obecny nowy projekt komputera. W tej cenie znajdziesz komputery w konfiguracji z P4 2.8 bez HT dyski ata a mobo bez złącz sATA. Napęd jest pełnowymiarowy więc też nie będzie jakiegoś wielkiego problemy gdy kupimy combo do niego (popularny jest w GX'ach napęd slim a czytały one tylko płyty CD). Cena nie podlega negocjacji gdyż i tak teraz jest bardzo niska.

Oryginalny COA XP Professional SP3, na życzenie mogę wypalić na płytę sterowniki czy też zainstalować system.

• 0

#2 EmCe Jay

EmCe Jay

Old school

• 363 postów

Napisano 24 02 2012 - 19:43

SPRZEDANY!

Użytkownik EmCe Jay edytował ten post 24 02 2012 - 19:43

• 0

Zobacz więcej tematów z tagiem:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych