Palit Geforce GTX 560 OC 1024 MB 256 bit
Patriot 2x 4gb (8gb) 1333 MHZ
uzywane rok i 3 miesiace, więcej info na prv
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Dekiel
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 17
- Odwiedzin: 655
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
7 64 bit
Moje tematy
[Sprzedam] Palit GTX 560 OC RAM 2x 4 gb
19 12 2012 - 00:38
Problem z Grafika i fpsem
16 12 2012 - 19:57
Posiadam komputer:
- procesor i7 2600
- 16 gb ram 1333 MHZ
- dyski twarde , windowsowy SSD Intel 60 gb, drugi SATA 2
- grafike ASUS Geforce 660 GTX w wersjii OC
- płyta główna MSI H61MA-E35[B3]
-Zasilacz Stealth X Stream 2 OCZ 500W
mam problem polegajacy na spadku ilosci fps w grach których właczam (ilośc 24 + 24 programy (boty do niej), gra w 2d) Ogólnie na poczatku po włączeniu jest wszystko ok, jednak po 1-2 godzinach komputer strasznie wolno chodzi, ścina się przeglądarka oraz ilośc fps w tych grach drastycznie spada, procesor jest wykorzystywany w 40%, pamiec ram w 37% dlatego nie wiem co jest przyczyną wczesniej miałem karte palit 560 GTX i było to samo. Zauwazyłem jednak niedawno że gdy uruchamiam jakis program jako administrator odświeża tak jakby się wszystko o komputer przez 1-2h znowu działa normalnie, musiałbym tak manualnie sam to odświezać, czy jest jakaś opcja w Windowsie 7 aby samo się tak odświeżało bądź w czym tkwi problem? czy chodzi o karte graficzna czy o co? bo juz sam szczerze mówiąc nie wiem
- procesor i7 2600
- 16 gb ram 1333 MHZ
- dyski twarde , windowsowy SSD Intel 60 gb, drugi SATA 2
- grafike ASUS Geforce 660 GTX w wersjii OC
- płyta główna MSI H61MA-E35[B3]
-Zasilacz Stealth X Stream 2 OCZ 500W
mam problem polegajacy na spadku ilosci fps w grach których właczam (ilośc 24 + 24 programy (boty do niej), gra w 2d) Ogólnie na poczatku po włączeniu jest wszystko ok, jednak po 1-2 godzinach komputer strasznie wolno chodzi, ścina się przeglądarka oraz ilośc fps w tych grach drastycznie spada, procesor jest wykorzystywany w 40%, pamiec ram w 37% dlatego nie wiem co jest przyczyną wczesniej miałem karte palit 560 GTX i było to samo. Zauwazyłem jednak niedawno że gdy uruchamiam jakis program jako administrator odświeża tak jakby się wszystko o komputer przez 1-2h znowu działa normalnie, musiałbym tak manualnie sam to odświezać, czy jest jakaś opcja w Windowsie 7 aby samo się tak odświeżało bądź w czym tkwi problem? czy chodzi o karte graficzna czy o co? bo juz sam szczerze mówiąc nie wiem
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: Dekiel
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość