Ale nie wiem jak odswierzanie wyglada w grach ;p bo zgodnie z tym: /Radeon-9200-na-...mium-t8282/ Moja grafika nie obsluguje gier 3d ;p no chyba ze odpale Mario to max ;p albo giana sisters ;p
Jestem posiadaczem Radeona 9200 SE 64/64 +Tv Out ...
1. Piszac o sprzecie sprecyzuj go... dlatego ze róznorodność wersji jest istotna...
2. Dziwne ze XP sam instaluje sterowniki... do 9200... chyba jakis nowy service pack albo cos.. bo mi nie istaluje
3. Sciagnij sterowniki OMEGA... albo te z www.ati.com po instalacji... ustaw wybrana rozdzielczosc i odswierzanie...
mimo ze sie muli nie klikaj po 50 razy w ten sam przycisk/ikonke uruchom komp ponownie.. zainstaluj DirectX9.0c...uruchom komputer z 3 razy (u mnie 3 pomagaja zanim przestanie sie mulic).
Z tego co sie doczytalem o twojej karcie.. pomijajac to ze jest to jedna z najlepszych na rynku i kosztuje wiecej niz moj caly komp... zastanawialem sie co moze byc nie tak... poprobuj jednak z sterami od monitora...moze na standardowych? A byc moze jest tak ze twoj monitor na niektorych rozdzielczosciach nie obsluguje duzego odswierzania? Sprobuj w grach ustawic rozdzielczosc taka jak w systemie...hmmm... ja obecnie tez mam problem z sterownikami do mojej karty... To sa wlasnie wady Visty i nie wiem czy nie wroce do xp hmm.. trudno cos wymyslic nie majac problemu przed oczami.. probuj z sterami monitora...