Skocz do zawartości

DeX007

OFFLINE Ostatnio: 17 06 2007 23:53
-----

Moje posty

W temacie: Vista odświeżanie CRT

17 06 2007 - 23:53

Aoc 17" Flatron CRT

:P Ale nie wiem jak odswierzanie wyglada w grach ;p bo zgodnie z tym:
/Radeon-9200-na-...mium-t8282/
Moja grafika nie obsluguje gier 3d ;p no chyba ze odpale Mario to max ;p albo giana sisters ;p :P

W temacie: vista

17 06 2007 - 23:50

jak masz naklejke z kluczem to znaczy ze zostal dolaczony Windows na Cd/Dvd... na 100% a jak nie ma zapytaj sprzedawcy co z nim zrobil :P

W temacie: Sterownki do grafiki jak je dograc w Windowsie XP

13 06 2007 - 21:41

Jestem posiadaczem Radeona 9200 SE 64/64 +Tv Out ...

1. Piszac o sprzecie sprecyzuj go... dlatego ze róznorodność wersji jest istotna...
2. Dziwne ze XP sam instaluje sterowniki... do 9200... chyba jakis nowy service pack albo cos.. bo mi nie istaluje :P
3. Sciagnij sterowniki OMEGA... albo te z www.ati.com po instalacji... ustaw wybrana rozdzielczosc i odswierzanie...
mimo ze sie muli nie klikaj po 50 razy w ten sam przycisk/ikonke uruchom komp ponownie.. zainstaluj DirectX9.0c...uruchom komputer z 3 razy (u mnie 3 pomagaja zanim przestanie sie mulic).

W temacie: Niebieski ekran przy wlaczaniu

13 06 2007 - 21:36

dziwią mnie takie posty ;p ja bym odrazu walnal sobie system z ghosta w 7 minut i walil jakis glupi death screen (blue screen) :P

W temacie: Vista odświeżanie CRT

13 06 2007 - 21:30

Z tego co sie doczytalem o twojej karcie.. pomijajac to ze jest to jedna z najlepszych na rynku i kosztuje wiecej niz moj caly komp... :P zastanawialem sie co moze byc nie tak... poprobuj jednak z sterami od monitora...moze na standardowych? A byc moze jest tak ze twoj monitor na niektorych rozdzielczosciach nie obsluguje duzego odswierzania? Sprobuj w grach ustawic rozdzielczosc taka jak w systemie...hmmm... ja obecnie tez mam problem z sterownikami do mojej karty... To sa wlasnie wady Visty i nie wiem czy nie wroce do xp :P hmm.. trudno cos wymyslic nie majac problemu przed oczami.. probuj z sterami monitora...