Skocz do zawartości

De4thWing

OFFLINE Ostatnio: 13 02 2008 18:02
-----

Moje posty

W temacie: Konfiguracja sieci bezprzewodowej

13 02 2008 - 17:43

Dzieki za brak odpowiedzi.... Jednak musialem zrobic to na wlasna reke SAMEMU!Dołączona grafika

Najpierw napisalem tutaj jak skonfigurowac to ale skoro zadnej pomocy nie dostalem to nie bede sie tym dzielil...

W temacie: Mam problem z kompem pomocy !

10 02 2008 - 21:37

Też miałem ten problem. I niebieski ekran zwie się BSOD - Blue Screen Of Death (niebieski ekran śmierci) ((spowodowany krytyczny error po którym masz na bank reset kompa <_<))

1. Musisz sciągnąć sobie tester do pamięci ram.

Jesli podczas testu nie miałeś reseta to prawdopodobnie jest uszkodzony sektor na twardym dysku.

2. Sprawdzić czy windows ma wystarczająco dużo pamięci na pliki podsystemowe czy jakoś tak
musisz miec takie okno
Dołączona grafika

Jesli masz 2 dyski, tak jak ja to radze miec powyżej 1gb na obu dyskach. I ustaw na 2gim dysku (nie systemowym) zaznacz *rozmiar kontrolowany przez system*. Nie dawaj 4GB bo wtedy na siłe bedzie robic duze pliki przez które też może ci się resetować ^^

3. Jesli to nie pomoglo (mi pomogło w super wielkim stopniu) zeskanuj dysk i zdefragmętuj jesli sie zresetował w trakcie któregoś z tych zabiegów to masz uszkodzony sektor na dysku.

4. Jesli nic z dyskiem to może to byc w kolejności:
Temperatura.
Płyta głowna.
Zasilanie.

Naszczescie ja stanąłem na dysku i resetuje mi sie tylko gdy mam za mało miejsca na dysku twardym. Powodzenia ;p